2016 m. rugsėjo 15 d., ketvirtadienis

Sigma Beauty Delivery


Smagu, kai tavo darbą ir pastangas įvertina gamintojai, dar smagiau, kad tai Sigma. Tai labai didelis kosmetikos segmentas ir gamintojas, kuris dirba su pasaulio mąsto beauty ir fashion žvaigždėmis, dar smagiau, kad pati esu pirkusi Sigma šepetėlius pati, man jie labai patinka. Vienu žodžiu, labai apsidžiaugiau galimybe būti šios kompanijos dalimi, testuoti naujus produktus ir dalintis savo nuomone. Praeitą savaitę gavau sveikinimo siuntinuką, šiandien parodysiu ką gavau ir labai trumpai viską aptarsime.







Pradėsiu nuo to, kad Lietuvoje ir yra oficialūs Sigma kompanijos atstovai, tačiau asortimentas nėra pilnas, naujos atkeliauja labai lėtu tempu. Aš pati esu pirkus iš Anglijos tik dėl to, kad pas mus arba kaina buvo per aukšta, arba norimo šepetėlio visai nebuvo.


Dabar visas naujienas ir Sigma kosmetiką galima apžiūrėti www.sigmabeauty.com 


Žinote, dėl ko apsidžiaugiau labiausiai, dėl gautos Sigma kosmetikos, labai seniai norėjau ir svajojau išbandyti, juk tiek daug youtuber'ių darė makiažus naudojant Sigma šešėlius (manau viskas dar prieš akį), skaistalus ir akių pravedimus. Sigma kosmetikos asortimentas nėra super didelis, tačiau visos priemonės ryškios ir gerai apgalvotos, o šešėlių spalvos (kiek mačiau iš nuotraukų), labai pigmentuotos.

kaip matote nuotraukoje, gavau lūpų dažus, atspalvis mano mėgstamiausias, bordo su violetiniu pagrindu STAMINA. Nustebino matinis, sunkus įpakavimas ir su magnetu užsidarantis dangtelis



Sigma skaistalų ir bronzantų įpakavimai tiesiog wow, pas mane bronzinė pudra, spalvos dar nesu išbandžius, nes nuotraukos iki galo nepadarytos 



SPA procedūros jūsų makiažo šepetėliams, čia tai bent. Aš turėjau kažkokį kinišką analogą, tikrai nepalyginsi. Aš esu jau išbadžiusi šį nuostabų kilimėlį ir noriu pasakyti, kad jis tikrai vertas dėmesio ir privalo būti kiekvienoje iš mūųū kosmetinėje, nes šepetėlių valymas labai svarbus ir reikalingas procesas. Plačiau apie kilimėlį šnekėsime jau netrukus, parodysiu kaip viskas veikia.




Esu mačiusi, kad dauguma merginu dovanu gauna mažus rožinių spalvų šepetėlius, aš supratau, kad dovaną perkant už atitinkamą sumą galima išsirinkti pačiai. Mano dėžėje buvo akių šešėlių šepetėlis E55. Jis kiek trumpesnis, negu mano turimi Sigma šepetėliai, tačiau būtent tokio numeriuko aš savo kolekcijoje neturėjau. Palyginimui su Sigma E57 ir E59




na ir pabaigai, tai ką jau turiu, Sigma 3 DHD Kabuki šepetėlis kreminei pudrai, kuri myliu ir naudoju pastoviai, dabar turėsiu du ;-)




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, visa sakau ir sakysiu, be geros kokybės šepetėlių neįmanomas tobulas makiažas, netaupykite pinigų geriems šepetėliams, tačiau niekada nepirkite aklai, kelis kartus apgalvokite, kokio šepetėlio, kokios formos reikia, tik tada investuokite pinigus.

daugiau informacijos www.sigmabeauty.com, labai dažnai siūlomos nuolaidos, dovanos ir nemokamas pristatymas, jau nesakau apie tai, kad naujienos oficialiame puslapyje pasirodo greičiausiai.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig