2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

GOSH kontūravimo paletė


Kaip aš jau nekartą sakiau, tendencijos grožio pasaulio rinkoje ateina Bangomis, pirmoji banga - veido kontūravimas, antroji - strobingas, sekanti - matiniai lūpų dažai ir t.t. Kaip bebūtų, tačiau kontūravimas nepaleidžia savo pozicijų, gamintojai vėl ir vėl pristato veido kontūravimo paletes, šį kartą mes su Jumis aptarsime Gosh kontūravimo paletę, kuri sukurta atlinkti labai švelnų ir natūralų kontūravimo efektą.









Mano nuomonė:

Aš vis žiūriu į veido kontūravimo ikona Kim Kardashian ir galvoju, ar ji kada nors nustos ir pakeis ką nors savo makiaže? Bet vilčių nėra, gerbėjų ji turi be galo ir krašto, daugybė žmonių nori atrodyti taip, kaip jinai. Ne, jokiu būdu, aš niekada nerekomenduočiau Jums daryti tokį pat griežtą ir ryškiai matomą kontūravimą, tačiau suteikti veidui gyvybingumo ir pakoreguoti formą, būtina. Vien skaistalų arba bronzinės pudros tam reikalui jau neužtenka, būtent todėl taip išpopuliarėjo kontūravimo peletės, kur atspalvių daug, galimybių taip pat.
Šnekant apie kontūravimą, noriu pasakyti, kad jis būna dviejų rūšių: kreminis ir pudrinis. vakariniams makiažams aš naudoju kreminį, kurį užfiksuoju su pudriniu, o dieniniam (tam, kad nepasunkinti veido), aš naudoju tik lengvą pudrinį kontūravimo variantą.
Priminu, mes šnekame apie Gosh paletę, o pasakyti aš turiu labai daug ką. Pradėsime nuo įpakavimo, jis paprastas, plastikinis, be veidrodžio, tačiau man patinka gerai matomos spalvos, taip priemonė atrodo 'skaniau', bent jau mano akimis. Noriu pasakyti ir tai, kad Gosh siūlo dviejų atspalvių kontūravio paletess, būsiu atvira, man labiausiai patiko antras numeriukas, nes ten skaistalų spalva buvo tiesiog pasakiška, panaši į garsiąją Orgasm su vos matomais, auksinės spalvos blizgučiais. Tačiau kas per ryšku, tas yra nesveika, todėl mano rankose pirma numeriukas. 
Mano buvo garbė susipažinti su Gosh vizažistė Sidsel Marie Bog, kuri sakė, kad kontūravimas turi atrodyti natūraliai, jūsų nupieštos kontūro linijos niekas neturi pastebėti, visi turi galvoti, kad tai natūralus grožis. Įsižiūrėjus į veidrodį supratau, kad darau kontūravimą kiek per ryškiai, todėl pasidaviau į profesinalų rankas ir priėmiau visus patarimus. 
Gosh paletės spalvos nėra super ryškios, tačiau gana pigmentuotos, šilkinės ir pudrinės, paletėje matinė šaltai ruda spalva kontūravimui, šalta rožinė higlighterio spalva, šiltas rudas bronzinės pudros atspalvis ir šiltos spalvos persikiniai skaistalai. Viskas ant veido atrodo labai natūraliai ir gražiai, todėl visoms, kas bijojo kontūravimo, bijojo padauginti ir neatrodyti natūraliai, labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti naujas Gosh kontūravimo paletes. Jų reikia ieškoti Kosmada ir Kristianos parduotuvėse.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad nereikia bijoti eksperementuoti, reikia bijoti atrodyti nenatūraliai, tačiau kontūravimas, tai mano mėgstamiausias dalykas, be jo jau neįsivaizduoju savo makiažo rutinos.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig