2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

L'oreal FALSE LASH WINGS SCULPT MASCARA Dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas


Vakar perskaičiau labai įdomų straipsnį apie tai, kaip kosmetikos pagalba atrodyti jauniau. Taip, tai yra įmanoma, kalba neeina apie brangius kremus ir išskirtinės priežiūros priemones. Kelios gurrybės ir viskas, straipsnio autorė šnekėjo apie kontūravimą, kuris priduoda mūsų veidui amžiaus, per daug tamsių antakių problemą ir ... niekada nebūčiau pagalvojus, apie blakstienų tušo efektą. Tušas suteikiantis apimties ir blakstienų masės vizualiai sendina, o ilgos ir gražiai atskirtos blakstienos - jaunina. Kodėl aš tai pasakoju? Nes L'oreal FALSE LASH WINGS SCULPT MASCARA suteikia mano veidui jaunatviškumo. Žiūrime nuotraukas....



Gamintojo aprašymas:



False Lash Wings Sculpt Mascara
Dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas
Sukurkite dirbtinių blakstienų efektą lyg profesionali visažistė. Trejopas modeliuojamasis efektas su 1-uoju Lash Sculptor šepetėliu iš L’ORÉAL PARIS. Tai daugiau nei blakstienų tušas, tai modeliuojamoji blakstienų priemonė, suteikianti tankumo, išraiškingumo ir itin juodą blakstienų spalvą. Inovatyvus vienpusis elastomerinis šepetėlis su sparnelio formos galiuku padeda sukurti madingą tankinamąjį efektą (užpildydamas blakstienų augimo liniją, kad jos atrodytų ypač tankios ir gausios, tarsi be tarpelių. Akys atrodo didesnės, išraiškingesnės ir plačiai atmerktos).
• Sukurkite sodrios juodos linijos tightlining efektą su išoriniais šereliais, švelniai prispaudžiant šepetėlį prie blakstienų augimo linijos, kad tušas pasiskirstytų tarp blakstienų šaknų ir atrodytų, lyg būtumėte naudojusi akių kontūrą.
• Trumpi vidiniai šereliai padeda pasiekti net ir smulkiausias blakstienas, joms suteikdami apimtį nuo šaknų iki galiukų.
Naudojimas:
1. Modeliuokite blakstienas:
Viršutines blakstienas padenkite pirmuoju tušo sluoksniu. Pradėkite nuo išorinio akies kampučio ir judėkite link vidinio. Tuomet tušu padenkite apatines blakstienas, taip pat pradėdama nuo išorinio akies kampučio ir judėdama link vidinio.
2. Pabrėžkite išraiškingų akių įvaizdį:
Išoriniais šepetėlio sparneliais sukurkite ypač išskleistų blakstienų efektą. Suteikite apimties, jas padengdama keletu tušo sluoksnių, kad kiekviena blakstiena taptų dar storesnė. Visuomet pradėkite nuo išorinio akies kampučio ir judėkite link vidinio.
Rezultatas:
Trejopas efektas vos vienu potėpiu: sodri linija ties šaknimis, didelė apimtis ties šerdimi ir dirbtinių blakstienų efektas ties galiukais.
Talpa: 9ml

Kaina: 15,99 EUR

Įpakavimas:










Rezultatas:



Mano nuomonė:

Jeigu apibūdinti L'oreal FALSE LASH WINGS SCULPT MASCARA rezultatą vienu sakinių, aš pasakyčiau tai 'plačiai atmerktų akių efektas'. Tačiau pradėsime nuo pradžios, tušo dizainas labai gražus, tikrai traukia akį parduotuvėje, jį norisi išbandyti. Atidarome įpakavimą, tušo šepetėlis atrodo gan keistai, jis guminis, sparno formos. Pirmą kartą nudažyti blakstienų nepavyko, jos susiklijavo, toks efektas man nepatiko. Perskaičiau aprašymą kelis kartus, kol supratau, kad reikia dažyti blakstienas palaipsniui, nuo kampų iki vidurio ir pradžios, svarbiausiai pirmas blakstienų tušo sluoksnis turi išdžiūti, tik tada galimas tobulas rezultatas. 
Tušas skystos konsistencijos, tiesą sakant, pažaisti reikia, tačiau rezultatas to vertas. Mano blakstienos gaunasi ilgos, gražiai užlenktos ir labai juodos. Vienintelis dalykas - apimties nėra, bet kaip jau žinome, blakstienų masė prikrauta ant akių sendina, todėl man to ir nereikia. O su šiuo blakstienų tušu efektas man be galo patinka. Tušas laikosi visą dieną, nusiplauna sunkoka, tačiau tai užtikrina nuostabų rezultatą ant akių, o ne 'pandos' žvilgsnį su juodais paakiais.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig