2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Yase Trule Natural Cosmetic


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie veiksmingą ir tikrai natūralią veido priežiūros liniją Yase, galiojimo laikas ypač trumpas (tik 3 mėnesiai),  priemones reikia laikyti šaldytuve. Sudominau? 






Gamintojo aprašymas:

Lengvos konsistencijos dieninis kremas su  aktyviuoju hematito ekstraktu gerai apsauga nuo neigiamos aplinkos poveikio, maitina ir drėkina veido odą. Kremas, tai kruopščiai atrinktas organinių ir mineralinių komponentų mišinys. Kremo veiksmingumas slepiasi kristaluose, kurie leidžia visiems kremo ingredientams greitai ir efektyviai prasiskverbia net į giliausius odos sluoksnius. Būtent todėl odą gauna ptarurtinta vitaminų ir veiksmingų komponentų dozę A, E, F ir B5, H, K, PP.
Kremas sukuria nematomą barjerą, saugantį nuo neigiamos aplinkos poveikio, taip pat  jame yra natūrali apsauga nuo UVA ir UVB spindulių.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondisa (Chinensis) Jojoba Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hematite Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Gluconolactone, Sodium Benzoate


Serumas su  Rhodochrosite ( ai mineralinis komponentas) ekstraktu užtikrina greitą poveikį ir rezultatą. Tai koncentruota aktyvioji mineralinių ir organinių komponentų dozė jūsų veido odai. Ekstraktas pagerina kolageno sintezę ir atpalaiduoja veido raumenis, taip pat stimuliuoja mikrocirkuliaciją. Kaip rezultatas, veido struktūra akivaizdžiai pagerėja, tampa stangresnė ir lygesnė. Serumo sudėtyje didelis kiekis antioksidantų, kurie veikia kaip apsauga nuo raukšlių.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Rhodochrosite Extract, Panthenol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Tocopheryl Acetate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Limonene

Daugiau informacijos:  https://www.yasecosmetics.com













Mano nuomonė:

Pradedant rašyti blogą aš daugiausiai dėmesio skirdavau ir naudojau natūralios kosmetikos priemones, tačiau greitai supratau, kad be jokios abejonės, tai dėmesio vertos priemonės, tačiau jos nėra tokios efektyvios kovojant su anti-age problemomis. Taip, sutinku, ten irgi yra healutonas, peptidai ir taip, toliau, tačiau aš juos gali įsisavinti mūsų oda? Dažniausiai Lietuvoje gaminama kosmetika neturi jokių pasaulinio mąsto testavimo rezultatų, bet popieriai yra gerai, tačiau rezultatas turi būti ant veido. Tiesa?
Man be galo smagu, kad Yase natūralios kosmetikos gamintojai pasiūlė išbandyti jų kuriamą kosmetiką, aš iš karto sutikau ir laukiau siuntinuko. Pgaliu pasakyti, siūlomų priemonių asortimentas nėra super didelis, tačiau visos priemonės labai efektyvios ir tikrai natūralios. 
Mano pasirinkimas - dieninis kremas ir serumas. Pradėsime nuo įpakavimo, jie atrodo tikrai labai gerai, buteliukai su pompa, tačiau dangteliai vis bando pabėgti, bet tai vienintelis minusas. Net siūlant pirkėjams tokio tipo buteliukus, gamintojai siūlo laikyti kremus šaldytuve, galiojimo laikas trumpas, tik 3 mėnesiai.  
Manau būtent šaltas kremas efektyviai kovoja su raišėmis, atkurią veidą, atgaivina ir suteikia stangrumo odai. Aš esu bandžiusi naudoti priemones po vieną, tik serumas - sausina veido odą, tik kremas  - riebina. Geriausiai jaučiamas rezultatas naudojant priemones tik kartu. Serumas gelio konsistencijos, nėra lipnus, turi mėtų kvapą ir vos jaučiamą šaldomąjį poveikį, kremas neriebios, nesvarios konsistencijos, tepasi be galo maloniai, nekemša porų, gerai maitina ir drėkina veido odą. Na o dabar rezultatas, nelabai tikėjau, kad nuo natūralių priemonių kažkas gali pasikeisti, tačiau oda tikrai tapo stangresnė, lygesnė, paakių raukšlės mažiau matomos. stebuklas? Ne, tiesiog aktyvieji ingedientai.
Manau tokios priemonės patiks toms, kas naudoja ir vertina natūralią kosmetiką, toms kas nori rezultato, toms, kas myli savo odą.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig