2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

MAC Haute & Naughty Waterproof Lash Mascara


Labas rytas, mano brangieji, šiandien atsikėliau anksčiau, nes laukia labai ilga diena, reikia įamžinti drabužių derinukus ir padaryti nuotraukas savaitgaliui (kosmetikos priemonių), vienu žodžiu. veikti yra ką. MAC blakstienų tušai vieni iš mano mėgstamiausių, nors kruša, uraganas, škvalas, lietus, nesvarbu, tušas vistiek lieka ant akių, tačiau nusivalo sunkoka. Šiandien jūsų dėmesiui labai įprastas mūsų akims tušas MAC Haute & Naughty Waterproof Lash Mascara, kurio šepetėlis slepia didelį siurprizą verta pačio Gudini.





Kaina: 26 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune

Įpakavimas:


Kaip man atrodė tušas labai įprastas ir be galo paprastas, atsidaro lengvai, šepetėlis storas





Na o štai ir siurprizas, tušas atsidaro ties violetinių blizgučių ir... šepetėlis plonesnis, dar geriau nudažo ir atskiria blakstienas...



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Dabar mano kolekcijoje net keturi MAC blakstienų tušai, galiu pasakyti, kiekvienas su siurprizu, tai šepetėlis neįprastas, tai jis keičiausi ir virsta kitokiu. Vienu žodžiu, kam atsibodo paprasti, neįdomūs blakstienų tušai, labai rekomenduoju išbandyti MAC. 
Šnekant apie MAC Haute & Naughty Waterproof Lash Mascara aš taip ir galvočiau, kad tai paprastas tušas, jeigu nepažiūrėčiau kitų blogerių atsiliepimų, evrika, pagalvojau aš ir nuėjau testuoti savo turimą tušą toliau.
Galiu pasakyti atvirai, šitas tušas man patinka labiausiai dėl klasikinio šepetėlio. Tai tiesiog tušas, kuris labai gerai nudažo blakstienas, prailgina ir suteikia apimties, atsukus tušą kitaip, šepetėlis virsta plonu, todėl gerai prašukuoja blakstienas. Rezultatu aš likau be galo patenkinta, tai blakstienų tušas skirtas kiekvienai dienai, wow efekto čia nebus, tačiau jo ir nereikia. Nusiplauna tušas labai sunkiai, tačiau laikosi ant akių nuo ryto iki vakaro.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig