2016 m. rugsėjo 3 d., šeštadienis

MAC Veluxe Brow Liner (Brunette)


Žinote, ką labiausiai norėjau išbandyti iš MAC? Antakių pieštukus, akių šešėlių pagrindą ir kontūravimo priemones. Mano svajonė iš dalies išsipildė. Su MAC reikalai tokie, gauni testavimui Random parinktas kosmetikos priemones, iš limituoto leidimo kolekcijos po vieną -dvi priemones, ką gausi niekada nežinai. Šį kartą MAC nustebino ir padarė mane laiminga, nes gauti antakių pieštuką yra vienas, o gauti tinkamo atspalvio antakių pieštuką visai kas kitą.




Spalvų pasirinkimas:

Strawberry Blonde – soft muted warm beige-taupe
Dirty Blonde – soft taupe-brown
Omega – pale soft taupe 
Fling – light taupe ash blonde
Brunette – muted mid-tone grey
Redhead – soft brown
Deep Brunette – muted blackish-brown
Deep Dark Brunette – dark dirty chocolate
Taupe – cool deep brown
Velvetone – dark black-brown

Kaina: 21,50 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune



MAC Veluxe Brow Liner (Brunette)









Mano nuomonė:

MAC priemonių antakiams be galo daug, kaip ir atspalvių, reikia tik mokėti pasirinkti. Kolekcijoje ir antakių vaškas, ir kelių rūšių pieštukai, ir antakių gelis. Kartais užtenka paprastumo, todėl aš norėjau paprasto pieštuko, nes apie MAC kokybę šnekėti manau net nereikia. Pieštuko kaina nėra labai maža, tačiau nėra super didelė, nes priemonė gerai pigmentuotas, minkšta, tačiau naudojau jį dvi savaitės ir tik prieš nuotraukas pieštuką nusprendžiau padrožti, ne dėl to, kad jis jau nepiešė, o tik dėl nuotraukų, todėl galiu pasakyti drąsiai, tobulas, tiesiog tobulas. Aš savo turimus pieštukus turiu drožti beveik po kiekvieno naudojimo, jie praranda savo formą, jais piešti sunku, o MAC koks buvo, toks ir yra. Fantastika kažkokia. Iš kitos pusės, tai tik pieštukas, jo sudėtyje tik spalvos pigmentai, daugelis antakių pieštukų turi savyje ir vašką, būtent todėl taip greitai susinaudoja. 
Kaip jau sakiau, MAC pieštuko įpakavimas standartinis, nieko ypatingo, pieštukas ir šukos, tačiau vertinant kokybe, naudojimo galimybes ir tobulus atspalvius, galiu tik rekomenduoti išbandyti ir įvertinti patiems, manau tikrai nenusivilsite.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig