2016 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Matrix Oil Wonders Volume Rose apimtį didinantis lakas


Juokas-juokais, tačiau surasti tinkam plaukų laką be galo sunku. Nesinori šalmo ant galvos, kurio net vakare neįmanoma iššsukoti, nesinori ir tokio, rezultato nuo kurio nesimato visai. Dar viena problema - jautri galvos oda, todėl naudojant pigius ir blogos kokybės (na o kas iš mūsų nebandė sutaupyti pinigų?) jaučiamas galvos niežulys ir alerginė reakcija, kaip rezultatas -pleiskanos. Aš jau spėjau įsimylėti Matrix Oil Wonder Rose plaukų priežiūros liniją, šiandien jūsų dėmesiui plaukų lakas. 




Matrix Oil Wonders Volume Rose apimtį didinantis lakas yra lanksti, tačiau stiprios fiksacijos plaukų formavimo priemonė, suteikianti plaukams daugiau apimties bei žvilgesio. Plaukų lakas labai greitai džiūsta, o užfiksuota šukuosena išlieka tobula ilgą laiką. Matrix Oil Wonders Volume Rose apimtį didinantis lakas smulkia dulksna padengs plaukus, todėl plaukai bus spindintys, suvaldyti ir be statinio krūvio.

Naudojimas: plaukų laką purkškite ant sausų plaukų maždaug 30 cm atstumu. Jei norite plaukams suteikti papildomos apimties, laką purkškite prie šaknų.

Talpa: 400 ml.

Kaina: 16,50 EUR


Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, Matrix nėra mėgstamiausia plaukų priežiūros linija, tačiau rožės, ech tos rožės. Sakau tiesiai -šviesiai, jeigu ne rožių kvapas, vargu, ar išbandyčiau šią plaukų liniją. Jau žinau tiksliai, kai pasibaigs šampūnas ir balzamas, tikrai pirksiu dar vieną įpakavimą, nes patiko ir tiko kaip niekas kitas, o kol kas šnekame apie plaukų laką, kuris turi suteikti apimties.
Na logiška, vien lakas apimties nesuteikia, lakas skirtas užfiksuoti šukuosenai. Matrix Oil Wonders Volume Rose plaukų lako fiksacija nėra stipri, lakas turi malonų rožių aromatą. Man be galo patinka rezultatas, nes šukuosena laikosi gerai, tačiau vakare ją lengva iššukuoti, nereikia iš karto plaukti plaukų, lakas nesukelia alergijos ir tinkamas naudoti net labai jautriai galvos odai. Taip, kaina nėra maža, tačiau lako buteliukas gana didelis. Vienu žodžiu, labai norėčiau tokio pat lako mini įpakavimo tam, kad pasiimti su savimi į kelionę.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig