2016 m. rugsėjo 10 d., šeštadienis

Maybelline "Baby Lips Dr. Rescue" lūpų balzamas


Manau niekam nėra paslaptis, kad vienas iš populiariausių Maybelline kosmetikos priemonių - Baby Lips lūpų balzamai. Prisiminu, kai jų dar nebuvo Lietuvoje, pamačiau visą stendą užsienyje, norėjau supirkti absoliučiai visus. Kur sėkmės raktas? Blogerių rekomendacijos, spauda, prieinama kaina ir vis nauji skoniai. Šį kartą mano rankose dar viena Maybelline rudens naujiena - Maybelline  "Baby Lips Dr. Rescue" lūpų balzamas.









Mano nuomonė:

Maybelline  "Baby Lips Dr. Rescue" lūpų balzamas su eukaliptų ir sviestmedžių aliejais neleis lūpoms išsausėti, bent jau taip žada gamintojas. Šito balzamo dizainas labiau primina vaistinėse parduodamų balzamų įpakavimus, tokiu pasitiki labiau. Mano balzamas su atspalviu, tačiau realiai ant lūpų jos nesimato, na gal vos vos labiau išryškintas rožinis lūpų pigmentas. 
Ar balzamas kitos ir išskirtinis? Tikrai ne, jis toks pat geras kaip ir kiti, tačiau naujoviškas tik įpakavimas. Aš nenoriu ir niekada nenorėjau pasakyti, kad tai tobulas lūpų balzamas be kurio neįsivaizduoju savo gyvenimo, tačiau jis pakankamai gerai drėkina (labai sausų lūpų maitinimui geriau paieškoti natūralesnių ir brangesnių lūpų balzamų), malonios nelipnios tekstūros, jo kaina prieinama, o įpakavimo dizainas žaismingas ir traukia akį parduotuvėje. Būtent todėl kiekvienoje iš mano rankinių galima rasti po Baby Lips lūpų balzamą, na dar keli guli mašinoje, mažas kas ką.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig