2016 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

Alterna BAMBOO SMOOTH ANTI-FRIZZ plaukų šampūnas ir balzamas


Gražaus sekmadienio ryto, mano brangieji, pagaliau aš dirbu įprastu tempu, bloge bus daugiau apžvalgų apie išbandytas kosmetikos priemones, tačiau apie madą irgi šnekėsime. Kaip aš jau pasakojau, Alterna plaukų priežiūros priemones norėjau išbandyti labai seniai, norėjau įvertinti aš jie gali padaryti stebuklą su mano pažeistais ir sausais  plaukais, ar verta sumokėti taip brangiai už lukso segmento plaukų priežiūros priemones. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui BAMBOO SMOOTH ANTI-FRIZZ plaukų priežiūros liniją, nes ji kaip tik skirta sausiems , dažytiems (kaip tik mano), kiekvienos dienos naudojimui.




Gamintojo aprašymas:



Svajojate apie blizgančius, minkštus, jaunatviškus ir sveikus plaukus? Dažnai žavitės Holivudo aktorių plaukais? Išbandykite Alterna priemonių liniją, kuri pavers Jūsų plaukus pavydėtinai gražiais, blizgančiais ir sveikais! Pagrindinis Alterna privalumas yra prabangios sudėtinės dalys. Ikrai, bambukų ir šampano ekstraktai, Kendi ir triufelių aliejai - tai tik keletas ingredientų, kuriuos savo priemonėse naudoja Alterna. Ne mažiau svarbu tai, kad savo priemonėse Alterna nenaudoja sulfatų, parabenų ir kitų kenksmingų medžiagų. Naudodami Alterna priemones, galite būti tikri, kad Jūsų plaukai yra apsaugoti nuo visų kenksmingų priedų!

Minkštinantis ir glotninantis plaukų šampūnas ir balzamas
Sausiems/garbanotiems/dažytiems/normaliems plaukams.
Švelnus, bet labai efektyvus šampūnas be natrio chlorido, akimirksniu padaro plaukus šilkiniais ir sveikais. Jie būna minkšti, glotnūs ir blizgantys.
Visos, ekologiškoje bei prašmatnioje Bamboo kolekcijoje esančios priemonės sudėtyje turi gryną, ekologiškai sertifikuotą bambuko ekstraktą, kuris akimirksniu padidina plaukų vidinį stiprumą ir lankstumą. Kiekvieno produkto sudėtyje yra pagrindinių veiksmingų natūralių ingredientų, tokių kaip Kendi aliejus, Indijos agrastas, Maca šaknis, Kalahario melionas ir Mėlynosios jukos šaknis, kurie suteikia nepakartojamą rezultatą.
Visos Bamboo linijos priemonės yra be sulfatų, parabenų, ftalatų, glitimo, sintetinių dažų, mineralinės alyvos, vazelino, DEA, TEA ir PABA.
Rezultatas
Gražūs ir sveiki plaukai be jokių kompromisų.

Talpa: 250 ml.

Kaina: 21,95EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:








Konsistencija:




Mano nuomonė:

Pasakau iš karto, labiausiai nustebino įpakavimas: jis padarytas iš labai mankštaus plastiko, tokį patogu naudoti ir akivaizdžiai matosi, kad galima šampūną ir balzamą (o jie pakankamai tirštos konsistencijos) išspausti iki paskutinio lašo. Smagu, kad gamintojui svarbu detalės, tai labai didelis pliusas, įpakavimas turi būti ne tik gražus, bet ir funkcionalus. Patys buteliukai primina bambuko stebus, buteliukai atsidaro labai neįprastai,atsisuka iš viršaus. Mano rekomendacija: nespausti labai stipriai, nes šampūnas ir balzamas "spjaudosi", todėl naudojame atsargiai. 
Noriu paminėti nuostabiai švelnius, gaivius priemonių kvapus, jie neerzina, nelieka plaukuose, tačiau tai savotiškas SPA ritualas. Kaip aš jau sakiau, priemonės labai tirštos. Šampūnas permatomos tekstūros, labai primina gelį, pūtuoja nestipriai, todėl ir naudojasi netaupiai. Aš plauku plaukus du kartus, po plovimo jie jau švelnesni. Balzamas man patiko mažiau, tikriausiai mano plaukams reikia didesnio maitinimo efekto. Balzamas baltos spalvos, gana tirštos, tačiau neriebios konsistencijos, lengvai pasiskirsto ant plaukų, gerai drėkina, tačiau nemaitina plaukų.
Svarbiausiai rezultatas, o jis tikrai yra. Smagu, kad visose priemonėse nėra sulfatų, parabenų ir sintetinių dažų. Plaukai o naudojimo minkšti, lengviau šukuojami,  šilkiniai (tačiau nėra tiesus, mano grabos airyškintos labiau, nei įprastai) tačiau po balzamo man reikia dar naudoti papildomas plaukų priežiūros priemones, purškiamą aliejų plaukų galiukams, nes jiems maitinimo neužtenka.
Šį plaukų linija tikrai patiks sausiems, dažytiems ir balintiems plaukams, tačiau jeigu plaukai labai sausi, gal geriau nusipirkti kaukę.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su Alterna plaukų priežiūros priemonėmis buvo sėkminga, mielai pratęsčiau testavimą, nes gamintojų siūlomų linijų yra be galo daug, o kai kurios priemonės atrodo labai gundančiai, ypač CC kremas plaukams, Caviar Moisture plaukų linija ir naktinė plaukų kaukė iš Caviar anti-aging serijos.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig