2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

PUPA VELVET GARDEN Pupart akių šešėlių paletė



Gero penktadienio vakaro, mano brangieji, šiandien diena buvo labai ilga, bet sėkminga. Gavau labai daug drabužių, todėl laukite naujų derinuku, vienas jau net buvo įamžintas šiandien. Na o vakariniam skaitymui pirmas įspūdis  ir  mano pasakojimas apie PUPA limituoto leidimo Velvet garden kolekcijos akių šešėlius, mano gautos spalvos buvo rudos, tačiau aš su dideliu malonumu susikeičiau su Sandra, dievinu violetinius, ypač gundančiai atrodė paskutinė tamsi violetinė. Šiandien daug nuotraukų, nes kolekcija tikrai tobula.






Šešėlių kaina 23 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:












Mano nuomonė:

PUPA VELVET GARDEN viena iš gražiausių šio sezono rudens kolekcijų, spalvos tinka kiekvienam, kolekcija labai apgalvota, o apie PUPA kokybę šnekėti manau nereikia, violetiniai įpakavimai primina apie rudens sezoną ir nepalieka abejingų. Kaip aš jau sakiau, mano rankose buvo klasikinių nude atspalvių šešėlių paletė, tačiau aš ištroškus violetinių atspalvių, noriu išbandyti juos ne tik ant lūpų, bet ir ant akių. 
Aš tikriausiai nesakysiu nieko apie įpakavimą, patys viską matote nuotraukose, paletėje du aplikatoriai, tačiau aš naudoju rankų darbo PUPA akių šepetėlius ir akių šešėlių bazę. Pagrindinė paletės gama- violetiniai ir rožiniai atspalviai, visi atspalviai blizgūs, vienas šaltas nude - matinis, idealiai tinka retušavimui ir šešėlių skaidymui. Tamsios spalvos violetinis idealiai tinka vakariniams makiažams, jis labai pigmentuotas, tačiau jeigu reikia dramos, kolekcijoje yra ir juodas ir tamsiai violetinės spalvos pieštukas . Šešėlių konsistencija beveik kreminė, dengiasi gerai, laikosi idealiai visą dieną. Kokios spalvos tapo mano favoritais? paskutiniai 3: rožinė, sidabrinė ir tamsiai violetinė kartu su matiniu nude atspalviu. Galvojau, kad mažiausiai man patinka auskinės spalvos šešėlis, taęiau net negalėjau pagalvoti, kad auskinis taip gražiai atrodo kartu su tamsiai violetiniu atspalviu.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, makiažą darysime naudojant visus kolekcijos produktus, todėl laukite tęsinio, na o pirmas įspūdis tikrai 'wow', labai rekomeduoju užsukti į parduotuvę, o mano Istagram @lithuanianbeautyblog jūsų laukia  Pupa kolekcijos video, tai, ką aš šiandien pamačiau Kosmada parduotuvėje.

Gero penktadienio vakaro,

Bučkis,
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig