2016 m. rugsėjo 29 d., ketvirtadienis

Urban Decay Fall/ Winter naujienos


Prieš išeinant iš namų, labai trumpai apie Urban Decay naujienas, kurios jau atkeliavo į parduotuvę. Tiesą, šis rudo bus tikrai karštas, o Urban Secay naujienos visada vertos dėmesio, aš daugiau žiūrėjau ne į naują kreminę All Nighter makiažo pagrindą, o į Moondust šešėlių paletę. 



Šį rudenį UD pristato visiškai naują All Nighter Liquid Foundation - kreminę pudrą, spalvų pasirinkimas labai didelis (yra neutralūs, šilti ir šalti atspalviai), įpakavimas tiesiog wow. vienu žodžiu, aš gavau savo pudros buteliuką, todėl kol kas nieko daugiau sakyti nenoriu, reikia išbandyti. Dar noriu pridurti, kad gamintojas siūlo tobulą efektą, pilną maskavimą ir matiškumą. Wow, tikrai labai įdomu ir pravers darant vakarinius ir proginius makiažus.



Dar viena naujiena - Naked skin spalvoti korektoriai, visi mes jau puikiai žinome - žalias -raudoniui mažinti, geltonas ir oranžinis - paakių zonos maskavimui, violeinis - kapiliarų maskavimui ir t.t. Atspėkite kurią spalvą gavau aš? Teisingai, žalią. Labai apsidžiaugiau, nes raudonis ir raustantis veidas mano pastovi problema žiemos sezonu, todėl išbandysiu su dideliu malonumu. Vakar jau spėjau išbandyti ant rankos, pigmentacija tiesiog wow, labai gerai maskuoja.


Pagaliau pereiname prie geidžiamiausios šio sezono naujienos - Moondust paletės...




Aš labai noriu ją nusipirkti, nes spalvų intensyvumas labai geras, pigmentacija irgi (ant rankos spalvos be šešėlių pagrindo). Negaliu pasakyti, kad visos spalvos 'must have', tačiau darant proginius makiažus manau tikrai pravers, na o violetinis atspalvis Magnetic tiesiog pasaka.


Razor Sharp skystieji ryškių atspalvių akių pravedimai, mano kolekcijoje sidabrinis, tačiau manau tai ne pabaiga.



Kiekvieną kartą aš darau šešėlių nuotraukas, nes vis mintyse rašau norų sąrašus, nes šešėliai puikūs ir traukia akį parduotuvėje, pigmentuoti, spalvos išskirtinės, o jų pasirinkimas labai didelis.




Ar jau spėjote išbandyti ir įvertinti naujus VICE lūpų dažus? jeigu ne, merginos Urban Decay stende jūsų laukia



Kaip galima ateiti pažiūrėti naujienų ir neišbandyti kelių produktų? Niekaip, nusprendžiau, kad naujienas išbandysiu namuose, o mano pagrindinis tikslas - Lounge akių šešėliai. Jie mano norų sąraše pirmame punkte, todėl norėjau išbandyti ir įvertinti rezultatą ant akių prieš perkant, Vienu žodžiu, tai šešėliai chameleonai, jeigu žiūri tiesiai, spalva  ruda, jeigu kampu - žalia. Būtent tą efektą aš pabandžiau pagauti ant akių. 





Apibendrinant noriu pasakyti tik tai, kad naujienos yra be galo gerai, o UD naujienos yra dvigubai geriau, nes čia prašauti neįmanoma, kosmetikos kokybė tikrai tobula, spalvos ryškios ir pigmentuotos. Kol kas apie naujienas tiek, kai išbandysiu tai, ką gavau, būtinai papasakosiu bloge, na o šešėliai testavimą praėjo, tikrai nusipirksiu, nes tokios tobulos spalvos dar nesu mačiusi.






















SHARE:

1 komentaras

  1. Nekantrauju ir aš pudrą naują išmėginti, daug atsiliepimų girdėjau, ir youtube jau spėjo tapti viena geriausių pudrų, tad lūkesčiai labai aukšti - laukiam atsiliepimo apie ją!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig