2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

Clinique POP LIQUID™ MATTE LIP COLOUR + PRIMER


Matiniai lūpų dažai užvaldė visą pasaulį, nors visi ir prognozuoja, kad mada į matines lūpas po laipsniui mažės, kol kas tos tendencijos dar nesimato. Galiu pasakyti atvirai, matiniai lūpų dažai sugadino ir mane, daugiau neoriu naudoti jokių kitų. Mano kosmetinėje tik matiniai lūpų dažai ir lūpų blizgesiai. Šį rudenį Clinique kompanija pristato kelias naujienas: matinius lūpų dažus ir matinius lūpų lakus. Šiandien jūsų dėmesiui Clinique POP LIQUID™ MATTE LIP COLOUR + PRIMER lūpų lakai.




Pop Liquid™ Matte Lip Colour + Primer
Skysti matiniai lūpų dažai
Lengvi skysti lūpų dažai padengia lūpas sodriu pigmentu ir suteikia joms modernų matinį efektą. Išlieka visą dieną. Drėkinamoji formulė su lupų dažų baze užtikrina sklandų, lygų judesį, kad lūpos būtų tokios gaivios, kaip ir atrodo.
Talpa: 6ml

Kaina: 21,95 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana parduotuvėse

Įpakavimas:









Rezultatas:

Boom Pop






Petal Pop








Mano nuomonė:
Dieve, duok sveikatos ir ilgiausių metų tam, kas sugalvojo matinius lūpų dažus, nes aš jau net neįsivaizduoju savo gyvenimo. Anksčiau prieš einant į renginius, turėjau ilgai galvoti "ar ryškios lūpos ir veidrodis rankinėje, plius negalima nei valgyti, nei gerti" arba "nude spalvos lūpų dažai arba blizgesys ir visiška laisvė". Pagaliau į mano gyvenimo atėjo matiniai lūpų dažai, labai ilgai galvoti nereikia, ryškios lūpos ir pilna laisvė.
Progresas nestovi vietoje, jau seniai matiniai lūpų dažai nesausina lūpų, atrodo gana natūraliai, nėra visiškai matinio efekto, spalvos ryškios ir jų pasirinkimas be galo ir krašto.
Ką noriu pasakyti apie Clinique POP LIQUID™ MATTE LIP COLOUR + PRIMER naujieną, labai pradžiugino kaina, jeigu anksčiau 70 EUR buvo labai dideli pinigai, dabar 20 EUR atrodo labai padoriai ir šoko nekelia. Patiko įpakavimas ir aplikatorius, kuris leidžia labai lygiai nudažyti lūpas be lūpų pieštuko. Dar vienas pliusas (kam nepatinka visiškai matinių lūpų efektas) - pusiau matinis rezultatas, atrodo labai gražiai ir natūraliai. Matinio lūpų lako konsistencija kreminė, dažosi ir pasiskirsto labai lengvai, naudoti malonu. Pigmentas susigeria į lūpas, todėl spalva laikosi ant lūpų geras penkias valandas. Man be galo patiko Boom Pop tamsus atspalvis, ryškiai rožinė spalva kiek ne mano, tačiau prie viskuo reikia priprasti. Šildo širdš du ryškiai raudoni matinių lūpų dažų atspalviai, apie kurios šnekėsime jau visai netrukus.

Apibenrinant noriu pasakyti, kad labai patiko pigmentacija, konsisitencija ir kaina, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti.
PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig