2016 m. spalio 10 d., pirmadienis

Maybelline Master Precise Curvy skystas akių kontūras


Aš esu iš tų žmonių, kurie labai mėgsta akių pravedimą, tačiau nupiešti teisingas, lygias ir gražiais linijas užima tiek laiko, kad geriau aš pasiimsiu į rankas ploną šepetėlį ir juodos spalvos pigmentuotus šešėlius. Būtent taip pat skeptiškai aš žiūrėjau ir į Maybelline naujieną. Nespėsiu, keli Maybelline akių pravedimai jau buvo išbandyti, ir plonesni, ir storesni, įspūdi padarė tik gelinis akių pravedimas, tačiau šį kartą naujieną iri pateisino visus lūkesčius.




Gamintojo aprašymas:



Su naujuoju Master Precise Curvy skystu akių kontūru tokią liniją nubrėšite vos vienu potėpiu. Išskirtinis smėlio laikrodžio formos šepetėlio aplikatorius prisitaiko prie voko linkių ir nuo kampučio iki kampučio nubrėžia sodrią juodą liniją. Lenktas rankenėlės siluetas sukurtas taip, kad šepetėlį rankoje laikyti būtų ypač patogu, o juo naudotis – be galo paprasta. Išlieka visą dieną.

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Iš pirmo žvilgsnio Maybelline Master Precise Curvy akių kontūro priemonės įpakavimas nėra patogus, bet reikia tik vieną kartą pasiimti jį į rankas, būtent tada ateina suvokimas, kad būtent toks ir turi būti. Plokščias, be galo patogu tiek naudoti, tiek virtai laikyti rankose. Atsidaro kiek sunkoka, tačiau užsidaro su specifiniu garsu, todėl nėra tikimybės, kad uždarysite ne iki galo ir jis išdžius. Labai patiko sodri juoda spalva ir gera pigmentacija, nereikia brūžinti kelis kartus, užtenka tik vieno. Taip pat aš įvertinau patogią pačiuos plunksnos formą, ji iš vienos pusės kiek storesnė, iš kitos labai plona, galimybės įvairios - nuo labai plonų iki stotų linijų. Nors kontūras išsilaiko visą dieną, klaidas lengva suvalyti su vatos pagaliuku. Priemonė nedirgina akių ir nesukelia alergijos.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad vienoms patogiau piešti akių pravedimą naudojant pieštuką, kitoms patinka plunksnos, dar kitoms - geliniai pravedimai, tačiau Maybelline Master Precise Curvy yra ant tiek universalus, kad manau patiks visos be išimties, nes naudoti lengva ir patogu, o galiuko formą laidžia nubrėžti bet kokio tipo liniją.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig