2016 m. spalio 5 d., trečiadienis

NYX Glitter Primer


Šiandien jūsų dėmesiui vienas iš geriausių kada nors bandytų NYX kosmetikos priemonių. Nežinau, ar šitas blizgių pigmentų pagrindas yra mūsų parduotuvėje, tačiau aš jį įsimylėjau jau po pirmo naudojimo, nes jis tobulas. Net neįsivaizduojate kiek teko vargti su MAC blizgiais šešėliais, kurie niekaip nenorėjo perduoti savo atspalvio, o paslaptis labai paprasta.








eksperementuojame su Make up Factory pigmentais ir MAC šešėliais


Rezultatas



Mano nuomonė:

Wow, ką aš galiu dar pasakyti, tiesiog neįtikėtinas rezultatas. Būkime realistais, labai mažai kas naudoja spalvotus pigmentus, jų rinkoje nėra labai daug, dažniausiai tai profesionalios kosmetikos priemonės. Perkant pigmentus jums bus pasiūlytas ir išskirtinis pigmentams skirtas pagrindas, kurio kaina labai kandžiojasi.  Tačiau kas turi MAC blizgius šešėlius jau žino, susitvarkyti su jais be galo sunku, išspausti norimą atspalvį nėra lengva, patikėkite, aš bandžiau ir su fiksatoriumi, ir su įvairiais šešėlių pagrindai, nieko gero nebuvo. 
NYX Glitter Primer vienas iš geriausių mano išbandytų NYX kosmetikos priemonių, nes rezultatas tobulas, tiesiog tobulas. Galiu pasakyti atvirai, mano MAC šešėliai niekada neatrodė taip ryškiai ir gražiai. NYX Glitter Primer įpakavimas labai paprastas, tai labai tirštos konsistencijos blizgi priemonė, kuri kiek traukia odą (kaip pradeda džiūti), tačiau labai gerai išryškina šešėlių pigmentą ir atspalvius. Su tokia priemone be galo lengva daryti bet kokio sunkumo makiažus, todėl labai rekomenduoju atkreipti dėmesį. Nežinau, ar yra šitas stebuklas NYX parduotuvėje Panoramoje, net jeigu ir nėra, rekomenduoju užsakyti per www.ebay.com

PR sample











SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig