2016 m. spalio 7 d., penktadienis

Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas (Spalva - Vino Tinto)


Ar esatę pasiruošę tamsios spalvos sprogimui ant jūsų lūpų? Na o jeigu rimtai, tamsios spalvos matiniai lūpų dažai šio sezono 'must have', todėl ant mano lūpų puikuojasi būtent šitas nuostabūs tamsiai bordo atspalvis. Žiūrime nuotraukas...




Gamintojo aprašymas:



Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas labai lengvai dengiasi, o dėl jo spalvos intensyvumo, užtenka vos vieno produkto sluoksnio. Šis puikios pigmentacijos lūpų kremas yra lengvos tekstūros, todėl nesukels Jūsų lūpoms jokio diskomforto, tačiau išliks tikrai ilgai. Sleek Makeup Matte Me lūpų kremas nesubėga į raukšleles, nedžiovina lūpų odos ir suteikia ilgalaikę matinę spalvą!
Rekomenduojama laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Naudojimas. Prieš naudojimą įsitikinkite, kad lūpos nešerpetoja, jei reikia, pašalinkite negyvas sausos odos ląsteles lūpų pilingu. Tolygiai padenkite lūpas Sleek Makeup Matte Me Lip Cream lūpų kremu. Pašalinkite perteklių servetėle.
Naujos spalvos:

Kaina: 8,49 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:







Rezultatas:




Mano nuomonė:
Liežuvis neapsiverčia rekomenduoti šio Vino Tinto atspalvio kiekvienai dienai, nes spalva pakankamai tamsi, sodri ir tinka vakariniam makiažui, arba labai drąsiems.
Sleek nėra mano mėgstamiausi matiniai lūpų dažai, jie kiek pasausina lūpas, tačiau spalvų pasirinkimas ir kaina vis priverčia atkreipti į juos dėmesį. Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremo konsistencija vidutinio tirštumo, gerai padengia lūpas, pigmentuota, tačiau pigmentas susigeria į lūpas stipriai, vakare nuvalyti būna ypatingai sunku.Pilnam lūpų padengimui reikia dviejų kremo sluoksnių, nes vienas atrodo nelygiai, o spalva nevientisa. Tai nėra mano pirmasis Sleek matinis lūpų kremas turiu savo kosmetinėje ir tobulą Nude Birthday Suit atspalvį, jis kiek kitoks, tačiau ne mažiau populiarus ir gražus. 
Ką noriu pasakyti apibendrinat, tik tiek, kad Sleek Vino Tinto atspalvis labai gražus, stilingas ir su juo tikrai neliksite nepastebėta.
PR sample



SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig