2016 m. spalio 30 d., sekmadienis

Urban Decay Urban Decay ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATIONIlgai išliekantis makiažo pagrindas



Tikriausiai kai tik pasirodė pirmos naujos Urban Decay ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION kreminės pudros nuotraukos, aš svajojau ją išbandyti. Galiu pasakyti atvirai, UD kosmetika man kelia pasitikėjimą, ji pakankamai profesionalios kokybės, šešėlių pigmentacija superinė, na o apie blastienų tušą ir juodos spalvos pieštuką 24 net šnekėti nereikia, jis išsilaiko ant akių nepriklausomai nuo oro, laiko ir atrodo gerai net vakare, kai tu jau atėjai namo. Būtent todėl be galo ir krašto norėjau kreminės pudros, šiandien apie pačią pudrą šnekėsime plačiau, o taip pat pasidalinsiu keliais patarimais, ką daryti, jeigu kreminė pudra per šviesi.







Ilgai išliekantis makiažo pagrindas

Normaliai/mišriai/riebiai odai.

URBANDECAY All Nighter Liquid Foundation - makiažo pagrindas sukuriantis nepriekaištingos veido odos įvaizdį, kuris išliks visą dieną. Kuo ypatingi All Nighter produktai? Jie yra atsparūs vandeniui, veido riebalus sugerianti formulė padeda tolygiai padengti veidą ir išlieka visą naktį! Pasiekite tobulos odos efektą, kokio net neįsivaizdavote. Visi All Nighter Liquid Foundation makiažo pagrindinai yra prisotinti be galiniu kiekiu pigmento (netgi tris kartus daugiau nei Naked Skin Liquid Makeup!). Rezultatai nuostabūs! Tarp 24 skirtingų atspalvių nebus sunku surasti sau tinkamą!


Kaina: 33,95 EUR


Kur pirkti: www.douglas.lt


























Mano nuomonė:

Pasakau iš karto, Urban Decay ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION tinka tik normaliai, mišriai ir riebiai odai. Jeigu jūsų oda sausa, kreminė pudra paryškins visus įmanomus šerpetojimus ir veido nelygumus, net tokius, apie kurios patys nežinojote. Todėl apeiname tokią pudrą ratu, o jeigu norime labai gero ir stipraus maskavimo išeitis yra, veidą reikia labai gerai pamaitinti prieš naudojimą, ir laikyti tokio tipo pudrą tik ypatingoms progoms.
Pats pudros buteliukas plastmasinis, atrodo labai gražiai ir stilingai, didžiausias pliusas - nelieka pirštų atspaudų. Vienu žodžiu, net po ilgo naudojimo, jūsų pudra nebus apčiupinėta ir ją nereikės valyti non- stop. Pudra turi labai patogią pompą, man vieno paspaudimo pilnai užtenka ant viso veido.
Apie pačios pudros konsistencija aš labai norėčiau pakalbėti plačiau, nes ji gana skysta, tačiau labai pigmentuota, tepasi gerai, tačiau aš nesugebėjau namuose priderinti bei vieno makiažo šepetėlio, todėl naudoju Beauty Blender, taip rezultatas atrodo natūraliau. Taip, taip, tai ką matote nuotraukose dar gana natūraliai atrodo, nes pudros maskavimo savybės labai geros, vienas sluoksnis ir jūsų veido nesimato visai. Didelis pliusas - pudros konsistencija skysta, todėl ją galima naudoti vietoje paakių maskuoklio, tą ir darau, jeigu pudra sumaišau su UD Naked Skin tintu, tai paakių maskavimui naudoju tik pudrą, ji nesubėga ir išsilaiko visą dieną.
UD nauja pudra tikrai atspari vandeniui, todėl ne vienas lietus, uraganas ar kruša Jums nėra baisus, patikėkite, pudra iki dienos pabaigos liks savo vietoje.
Manau pliusu galima laikyti ir tai, kad gamintojas siūlo be galo daug pudros atspalvių ir tonų, mano gana šviesus. Ne, galima pasakyti daugiau, mano pudros spalva man yra per šviesi, todėl o ką daryti, tik maišyti su kita pudra. Aš nelabai tikiu, kad skirtingų gamintojų pudras galima sumaišyti ir gauti tobulą rezultatą, formulės yra skirtingos, tekstūros ir konsistencijos taip pat. Būtent todėl aš labai laiku prisiminiau apie savo turimą UD vasarinį Naked Skin Variantą, ir patikėkite rezultatas tapo nuostabiu. Sumaišius pudras kartu gaunasi kiek natūralesnis efektas, tada pudra labiau tinka mišriai ir sausai odai, plius nelieka visiškai matinio veido padeginimo efekto.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad UD Urban Decay ALL NIGHTER LIQUID FOUNDATION ką žada, tai ir daro, gerai maskuoja, išsilaiko ant veido visą dieną, nesijaučia labai sunki ir nekemša porų. Man atrodo tokia pudra tinka ypatingoms progoms, fotosesijoms ir vakariniams makiažams. Užtepus ją, veidas atrodo visiškai plokščias. Patikėkite, aš praleidau prie veidrodžio labai daug laiko tam, kad mano veidas vėl turėtų skruostus, žandus ir t.t

Ar rekomenduoju? manau tai, bet ne kiekvienos dienos naudojimui.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig