2016 m. spalio 11 d., antradienis

Vera Mona Color Switch Solo kempinėlė


Naujienos ir progresas žengia dideliais žingsniais į priekį, prieš gerus kelis metus mes labai skeptiškai žiūrėjome į Beauty Blender kempines, plastikines Tangle Teezer šukas ir Invisibobble gumytes, tačiau įvertinus gerąsias savybes, aš jau neįsivaizduoju savo gyvenimo be šių nuostabių priemonių. Šį kartą mano rankose dar viena naujiena - Vera Mona Color Switch Solo kempinėlė, kuri skirta greitam šepetėlių valymui. 



Vera Mona Color Switch Solo sausa kempinėlė akimirksniu pašalina nuo makiažo šepetėlių net tamsiausių spalvų pigmentus. Tai nuostabi priemonė taupanti Jūsų laiką ir leidžianti sukurti makiažą turint ir mažą šepetėlių kiekį.
Naudojimas. Šepetėlį patrinkite į Color Switch Solo kempinėlę. Pašalinus pigmentus iškart galite naudoti kitą spalvą. Kempinėlę yra daugkartinio naudojimo, susitepus ją galima naudoti apvertus kita puse ar išplovus.

Kaina: 19,90 EUR

Kur pirkti: www.topbauty.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Garsieji ir profesionalūs vizažistai sako, kad nėra blogo makiažo, būna blogi šepetėliai, tačiau be blogų šepetėlių, dažniausiai pasitaikoma blogo makiažo klaida - nešvarūs šepetėliai. Būkime realistais, geros kokybės šepetėliai kainuoja brangiai, todėl kelių tobulų šešėlių dengimui arba skaidymui gali sau leisti nusipirkti ne kiekvienas, todėl juos reikia pastoviai valyti ir plauti. Yra be galo daug gerų priemonių šešėlių valymui, purškiamų, muilų, aliejų ir t.t. Tačiau po tokių procedūrų šepetėliams išdžiūti reikia laiko, ką daryti tokioje situacijoje? Išeitis yra, tai Vera Mona Color Switch Solo kempinėlė, kuri tinka greitam šepetėlių valymui. Tai geležinė dėžutė su kempine viduje, tai unikalus sausas šepetėlių valymo būdas. Dėl savo grubios tekstūros, kempinė labai gerai ir efektingai pašalina visus šešelių likučius ir pigmentus (su blizgučiais reikia atsargiau, nes jie vistiek lieka kempinės viduje). Aš pati įsitikinau, kad kempinė veika, veikia labai gerai, nes po juodo šešėlio pravalius šepetėlį su Vera Mona, galima naudoti baltą, tai taupo ne tik laiką, bet ir patogu, na tikrai patogu. Aš esu išbandžiusi pavalyti bronzinę pudrą nuo didesnių Sigma šepetėlių, veikia taip pat gerai, tačiau nuo balto Sigma šepetėlio skaistalai nelabai gerai nusivalė, šepetėlio plaukeliai taip ir liko kiek spalvoti, tačiau spalvos jau neduodavo, buvo galima drąsiai naudoti kitą atspalvį.
Pagrindinis klausimas, kuris man buvo aktualus, ar nepažeidžia kempinė šepetėlio plaukelių? Ne, viskas kaip ir buvo, ne tvirtai laikosi, tokie pat minkšti ir gerai laiko savo formą.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tai labai geras sprendimas turint ne daug šepetėlių, taupo laiko ir praplečia galimybes. Labai rekomenduoju išbandyti, patikėkite, valyti šepetėlius dar niekada nebuvo taip lengva.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig