2016 m. spalio 12 d., trečiadienis

Zaful Gauze Polka Dot Peep Toe Shoes


Gražios durys, mano silpnybė, todėl paskutiniu metu einant Vilniaus gatvėmis, mano mintys tik sukasi ta linkme, kur galima dar padaryti gražių nuotraukų. Taip, pagrindinis dėmesys - drabužių ir aksesuarų pasirinkimui, tačiau nemažiau svarbu ir gražus fonas. Šiandien nuotraukos, kurios buvo padarytos su Sandra (www.kurmanoraktai.lt) ankstyvą šeštadienio rytą prieš gerą mėnesį, tačiau artėjant šventėms, kokteilinės suknelės ir gražūs aukstakulniai ant bangos. Šį kartą mano pasakojimas apie dar vienus gražuolius iš www.zaful.com



Tikriausiai jau matėte juos kituose nuotraukose, tačiau manau jie verti didesnio dėmesio iš jūsų pusės, nes ieškant ką nors panašaus Lietuvoje, rasti neįmanoma, labai jau klasikiniai modeliai atkeliauja į Lietuvos rinką. Būtent todėl gražių iš išskirtinių aukštakulnių reikia ieškoti interneto parduotuvėse. 
Aš tik porą žodžių noriu pasakyti, kad išmera atitinka, tik aš ėmiau kiek didesnę, nes taip patogiau, batai minkšti, kaip bebūtų keista, kokybiški, nors burbuliukai priklijuoti (aš tikėjausi, kad prisiūti), jie laikosi gana tvirtai, klijų kvapo nesijaučia, o ant kojų atrodo labai efektingai.







Taigi, šitam drabužių derinukui pasirinkau juodą, klasikinę kokteilinę suknelę, tam, kad pagyvinti derinuką - džinsinę striukę, kontrastas - žalios spalvos rankinė ir saulės akiniai su rožinės spalvos detalėmis, aukštakulniai groja pagrindiniu smuiku. Ką noriu pasakyti, kad nereikia bijoti spalvų, reikia bijoti atrodyti neįdomiai. ;-)

Suknelė - H&M
Auskarai - H&M
Striukė - ZARA
Rankinė - Michael Kors
Aukštakulniai - www.zaful.com
Akiniai - Fendi

Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)


PS. Žiūriu į nuotraukas ir taip norisi atgal į vasarą, ten kur šilta ir saulė.












SHARE:

4 komentarai

  1. O tenka moketi muitą siunčiant iš Zaful.com? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažniausiai darant disenį užsakymą drabužiai atkeliauja po vieną, todėl man dar neteko, nors pirkau ne vieną ir ne du kartus.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig