2016 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Artdeco




Labas rytas, mano brangieji, labai jau norisi pabaigti pasakojim1 apie rudens kolekcijas, todėl skubu pasidalinti savo nuomone apie Artdeco akių šešėlius, patikėkite, tokios kokybės tikrai nesitikėjau.



The Sound of Beauty Eyeshadow
Akių šešėliai
Neprilygstama spalvų įvairovė, unikali galimybė sukurti tik Jums tinkančią spalvų paletę. Tai leidžia daryti ARTDECO sukurtos daugkartinio naudojimo dėžutės, taip vadinamos Beauty Box. Dėl smulkios konsistencijos šešėliai labai gerai dengiasi, ilgai išlieka.
Patarimas: prieš dengiant voką šešėliais naudokite vokų šešėlių pagrindą Eye Shadow Base. Taip šešėliai laikysis dar ilgiau ir nesubėgs į raukšleles.
Talpa: 0,8g
Kaina: 5,99 EUR










Mano nuomonė:

Galiu pasakyti atvirai, Artdeco akių šešėliai man labai patinka, ypač nauja matinių šešėlių serija. Patikėkite, geresnio matinio juodos spalvos šešėlio už Artdeco Matt Black tikrai nerasite. Mano kosmetinėje labai daug įvairių šešėlių palečių, kur tamsiausia spalva yra violetinė arba tamsiai ruda, vienu žodžiu, juodos spalvos šešėlio nėra, būtent tada į pagalbą skuba Artdeco. 
Labai didelis pliusas - šešėlius galima pirkti po vieną, pirkti dėžutę, arba be dėžutėje komplektuoti spalvas taip, kaip norisi būtent Jums. Dažniausiai paletėse naudojami tik keli atspalviai, o visi kiti laukia ypatingos progos. Aš sunaudoju šviesius atspalvius, tamsūs lieka ir paletė jau nebenaudojama. Su Artdeco viskas žymiai paprasčiau, pasibaigusius atspalvius galima lengvai pakeisti. Ne, negaliu pasakyti, kad šešėliai ir paletės kainuoja pigiai, tačiau šešėliai labai gerai kokybės, todėl mokėti tikrai verta.
Šnekant apie Rudens kolekciją noriu pasakyti, kad spalvos tikrai wow, o kokybė labai stipriai pagerėjo. Šešėliai naudojami su šešėlių pagrindu, jie išsilaiko visą dieną ir atrodo ant akių labai gerai. Negaliu pasakyti, kad kolekcijos atspalviai labai derinami vienas su kitu, per daug blizgūs ir skirtingi, tačiau po vieną, arba kaip akcentą juos naudoti tikrai galima. Man labai patiko naudoti 202 spalvą solo, taip pat be galo patiko 168 bronzinis atspalvis, juo paryškinu kamputį  darant matinį makiažą.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu žinote tiksliai kokio atspalvio norite, vertinate kokybę ir pakankamai mažą kainą, Artdeco šešėiai tikrai patiks.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig