2016 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Autumn must have


Peržiūrėjus kitus blogus supratau, mėnesio pabaigoje reikia apibendrini visus savo įrašus ir kelis žodžius pasakyti apie mėgstamiausius ir labiausiai patikusias kosmetikos priemones. Taip, apie pabaigtukus aš jau nerašau, nes nėra galimybių laikyti vonioje labai didelės tuščios taros dėžės, eina laikas, reikia eiti pirmyn, o ne rodyti nutrintus pasibaigusius buteliukus bloge. Šiandien jūsų dėmesiui  Autumn must have, tik 10 priemonių, kurios tikrai tinka rudens sezonui.




Aš manau pirmoje vietoje turi būti rudens kvapas, mano atveju tai Zadig&Voltaire, tai labai seksualus, iš kitos pusės lengvas ir malonus aromatas. 

Aš būčiau ne aš, jeigu mano sąraše nebūtų raudonų lūpų dažų, nepriklausomai nuo sezono, raudoni lūpų dažai, blizgiai, lakai neišeina iš mano kosmetinės. Nuotraukose MAC Retro MAC Ruby Whoo klasikinė juoda spalva, idealiai tinka rudens sezonui, kiek ypatingos progoms, kiek kiekvienai dienai, nes nereikalauja absoliučiai jokių pastangų, o spalva išsilaiko visą dieną.

Prie ryškiai raudonų lūpų labai rekomenduoju pasirinkti ryškiai raudonos spalvos nagų laką, aš dviem rankom 'už' ANNY RED KISS.

Mano naujas atradimas Smashbox Photo Finish makiažo pagrindas tobulas, norėjau prie rudens top'o pridėti kreminę pudrą, tačiau o kam, su šia makiažo baze bet koks pagrindas ir kreminė pudra atrodo tobulai.

Aišku, galima būtų labai ilgai šnekėti apie plaukų priežiūrą, šampūnus, kaukes, kapsules, ampules, tačiau jeigu reikia išsirinkti tik vieną priemonė - tai Kerastase aliejukas sausiems plaukų galiukams. Tai ir tobulas kvapas, tiršta konsistencija, sausų galiukų papildoma priežiūra, bei maitinimas.

Atostogos buvo labai seniai, tačiau palaikyti įdegį vistiek norisi, būtent todėl labai rekomenduoju Vita Liberatta Marula Oil. Tai aliejaus pagrindu pagamintas savaimio įdegio losjonas, kuris puoselėja, maitina ir suteikia bronzinį efektą, o panaudojus kelis kartus iš eilės, įdegis išsilaiko iki dviejų mėnesių, patikrinta, žinau, naudoju, labai rekomenduoju.

Pagaliau, pagaliau man tinka ir patinka tos priemonės, kurios netiko ir nepatiko vasarą. Biotherm naujas Cream in Oil laukia savo šlovės valandos dar nuo vasaros vidurio, tada puikiai tiko medaus tirštumo konsistencija, o maitinamasis efektas buvo per stiprus, plius kremas buvo kiek per sunkus mano riebiai veido odai. pPo kelių dienų su jungtu šildymu, mano oda išsausėjo, todėl galiu tik teigiamai įvertinti ir konsistencija, ir veido maitinamąsias savybes.

Vakarais naudoju Origins naktinę kaukę, kuri labai tinka ir patinka. Šnekant apie Origins kosmetiką, noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti jos kokybę patiems.

Kiehl's rankų kremas gautas visai neseniai, bet ko kelių naudojimų patiko nerealiai. Nuostabus šiltai -saldus kvapas, kuris idealiai tinka rudens sezonui, sviestinė konsisitencija susigeria akimirksiu, puikiai maitina ir puoselėja rankas. Man ruduo - pirštinių ir sausų rankų sezonas, pagaliau turiu tobulą pagalbininką.

Batiste, aš manau Batiste sausieji šampūnai neišeina iš mados, jie guli mano rankinėje, na o keliaujant ir einant į renginius tai 'must have' nepriklausomai nuo sezono.

Taip, jeigu trumpai mano TOP10, rudenį labai svarbu teisingai prižiūrėti veido odą, nepamiršti apie plaukus ir rankas, na o lūpoms ir nagams pasirinkti ryškius ir šiltus lūpdažių ir lakų atspalvius. N o kaip gi kvepalai, aš manau kvapas turi būti kiek saldesnis, stipresnis, rudens sezonui idealiai tina vanilės, ambros, medienos natos.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig