2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.11.24


Šiandien kervirtadienis, tai reiškia tik vieną, laikas Beauty Talk rubrikai. Stengiuosi savo darbus prie kompiuterio pabaigti kaip įmanoma greičiau, nes reikia ruoštis ir puoštis Mados Injekcijai. Einant į tokius renginius Lietuvoje, mane nepalieka keistas jausmas, kodėl mūsų šalyje niekas nevertina blogerių, blogeris - tai nemokamas žurnalistas, tai lyg šuns penkta koja. Jeigu užsienyje yra visos sąlygos darbui, bent jau sėdima vieta (aš jau net nesakau, kad ta vieta pirmoje eilėje) Lietuvoje tenka stovėti. Aš nesiskundžiu, patys žinote, nepatinka, galima neeiti, tačiau atstovėti geras penkias valandas ant aukštakulnių patikėkite sunkoka. Būtent todėl jau kelias dienas mane kamuoja dilema "kaip apsirengti, stilingai ar patogiai". Vienu žodžiu, jaunus dizainerius pažiūrėti norisi, įvertinti jų kolekcijas ir idėjas įdomu, tačiau norisi tai daryti patogiai. Būtent todėl šiandien labai skubu, reikia pasimatuoti drabužius, išsirinkti kaip apsirengti, nulakuoti nagus ir sutvarkyti plaukus. Vien niekai, tačiau užima be galo daug laiko. Apie ką aš? taip apie kavą kartu ir geriausius mados ir grožio blogerius įrašus...



Šios savaitės Best of The Best titulas atitenka Sandrai, jos drabužių derinukas be galo tobulas, patikėkite, aš dariau nuotraukas, padariau N+1 kadrų, nes kiekviena akimirka buvo tobula. Aš pastoviai sakau, jeigu smagu, gera ir patogu, viskas einasi gerai, reiškia kažkas vyksta ne taip. reikia mokėti išeiti iš savo komfoto zonos, reikia mokėti būti kitokia, sveikinu Sandą, šią savaitę tai padaryti  tau pavyko.


Chaki spalva užkariavo blogerių spintas, būtent šitas atspalvis vienas iš madingiausių šį rudens sezoną. Simonos drabužinę papildė šilta striukė su kailiu.


Darja, su Gimtadieniu dar kartą, atrodo nuostabiai, mano komplimentai, nuo tavo kepurės negaliu nutrauktia akių.


Rožinė spalva viena iš mano mėgstamiausių, tačiau turint labai ilgus šviesius plaukus, reikia labai vengti Barbi lėlės įvaizdžio. Martinai rožinė spalva labai tinka, na o 'must have'  šilta megzta kepurė.


Būti mados blogere neapsakomai gerai, jeigu anksčiau testavimui gaudavau šampūnus, lūpų dažus ir pudras, dabar gaunu laikrodžius, paltus, batus ir rankines. Iš kitos pusės turi mokėti derinti drabužius, turėti galimybę fotografuoti save, plius būti pasiruošusi kritikai. Sveikinu į mūsų gretas prisijungusi Živilę. Nors derinukai dar labai nedrąsūs, pirmas žingsnis jau padarytas. Šaunuolė


Lauros bloge naujas drabužių derinukas, aš vis dar niekaip neįvaldau suknelės ir pavaldinės tendencijos, kodėl? Net pati nežinau, na o kol kas žiūrime Lauros nuotraukas įkvėpimui.


Šios savaitės pagrindinė tema - JS kolekcijos pristatymas, visas internetas mados žinovų, visi rašo, komentuoja, reiškia savo nuomonę, ir po kelių dienų visiška tylą... Po savaitės jau niekas ir neprimins. Ką aš kolekciją galvoja Sandra skaitome jos bloge, lavai taikliai ir lakoniškai...


Man gražių durų liga, beveik visi mano drabužių deriniai nufotografuoti vienaip ar kitaip prie gražių durų, pamačius šitas ryškiai rožines net širdis pradėjo plati stipriau. Evos rožinės spalvos kailiniai ant bangos, noriu ir aš tokių


Naujas Ingos įrašas jau bloge, taip pat bloge vyksta konkursas, galima laimėti 100 $ dovanų kuponą pirkiniams. Juokas -juokais, bet aš irgi dalyvauju, nes www.zaful.com parduotuvė patinka ir man.


Karolina kviečia savo blogo skaitytojus pasivaikščioti po Paryžių, nuotraukos labai gražios, todėl labai rekomenduoju užsukti





Gemos stilius nepakartojamas, minimum detalių, minim atspalvių, tačiau viskas žiūrisi labai gražiai ir  stilingai. Šį kartą negaliu patraukti akių nuo tobulo naujo laikrodžio..


Nude spalva, mažina klasika, tačiau klasiką galima interpretuoti įvairiai, geriausiai tai padaryti pavyko Gabrielei, man labai patiko tiek patas, tiek klasikinis baltas golfas, tiek kiek drąsesnis rankinukas.
http://lamodefrais.blogspot.lt/2016/11/over-knee.html


Na ir madingo pokalbio pabaigai Gabrielės bloge skaitome apie Chokerius, spalvas ir pasirinkimą Man be galo patiko bordo spalvos abu variantai.


Juokas, juokais, tačiau vos 200 gr prisegamų plaukų gali pakeisti gyvenimą. Ir tegul daugelis sako, kad plaukai nėra svarbūs, patikėkite, svarbu yra ir spalva, ir ilgis ir jų kiekis. Aš matau kaip pasikeitė kitų vyrų žvilgsniai (tikiuosi mano vyras neskaito šito įrašo) į mano pusę, taip, aš ateinu namo, nusiimu prisegtą dalį ir lieku su savo turimais plaukais, kurie yra trumpi. Ką noriu pasakyti, dabar dėsiu žymiai daugiau pastangų ir atauginsiu savo ilgus, gražius ir sveikus plaukus, ačiū Modestai už įrašus, būtinai skaitysiu.


Kotrynos bloge skaitome apie naujus Matte Powder Anny Nagų lakus, kurie man nelabai patiko, tačiau spalvos labai gražios.


Pagaliau atsigavo Ievos blogas, šią savaitę skaitome apie Smilgos akių šešėlių paletę ir vertiname Ievos makiažą


Be geros kokybės šepetėlių neįmanomass nei vienas makiažas, mano simpatija ir meilė kol kas Sigma šepetėlių pusėje, tačiau niekada negalima nuvertinti ir geresnių variantų. Patriijos bloge skaitome apie w7.


Užsenyje labai ilgai stoviu prie Marc Jacobs kosmetikos stendų ir kelintą kartą išeinu be pirkinių. tikriausiai jau supratau, kad dvidešimto blakstienų tušo man nereikia, išmokau vertinti pinigus ir nedaryti spontaniškų pirkinių "čia ir dabar", tačiau noras išbandyti vistiek manęs nepalieka. gal kada nors jam ir pasiduosiu, na o kol kas skaitome Enrikos bloge apie Dior tušo pagrindą ir Marc Jacobs blakstienų tušą.


Kaip smagu prisiminti apie Lush, labai tikiu, kad greitai nauja Lush parduotuvė pakvies savo ištikimus gerbėjus apsipirkti.


Juodosios plunksnos bloge skaitome apie blog'inimo taisyklių laužimą. Ką aš noriu pasakyti, kad kiekvienas blogas yra skirtingas, kiekvienas blogo autorius tuo labiau, todėl kiekvienas sprendžia  ko nori. Ar laužyti taisykles yra gerai? Manau, kad tai yra sveika,  tačiau jeigu blogas yra tiesiog hobis, galima daryti bet ką. Man, asmeniškai, blogas yra gyvenimo stilius, todėl dažniausiai net nežinant apie taisykles (nes patarimų nemėgstu) nujaučiu kaip padaryti geriau 9a bent jau mano akimis).


The Balm vienas iš mėgstamiausių mano kosmetikos brandų, Dievinu šešėlius, skaistalus, higlighterius... o daugiau nieko ir neišbandžiau, Salomėja spėjo išbandyti blakstienų tušą, apie tai jos bloge perskaičiau su dideliu malonumu.


Aš jau žinau, kad geriau už MAC makiažo pagrindą yra tik du buteliukai MAC makiažo pagrindo, todėl jau seniai nieko nebandau, nes visgi norisi normalaus vaizdo ant veido. Sutikite, mažai kas nori ekperementuoti su savo veidu. Viktorijos bloge skaitome apie mass market kremines pudras, kurios tali tikti ir patikti kiekvienam iš jūsų, pastoviai sakau, reikia mokėti atrinkti ir išrinkti tai, kas tinka būtent tavo veidui.

Tokia buvo stilinga mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig