2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Black Friday


Ar aš tikiu kiniečių interneto parduotuvėse skelbiamomis nuolaidomis? Aišku, kad ne. Taip, pilnai sutinku, pradžioje užkelia kainas (kaip ir mūsų parduotuvėse) perbraukia ir parašo žymiai mažesnę. Tačiau pliusų aš vistiek radau, norint pirk tokiuose parduotuvėse reikia realiai ir labai blaiviai vertinti kainas, aš radau kelis drabužius www.romwe.com, kurie patiko man, manau patiks ir Jums, plius daug patarimų kaip pirkti tokiuose parduotuvėse.


Pagrindinės pirkimo taisyklės:

Nepirkite labai pigių drabužių, geros kokybės drabužiai pigiai nekainuoja, nebent trikotažinės suknelės, baisios kokybės palaidinės ir suknelės -užuolaidos.

Jeigu nuotraukose drabužis atrodo nekokybiškai, realybėje geriau nebus. Aš labai rekomenduoju prieš darant užsakymą pasižiūrėti Internetinės parduotuvės Instagram puslapius, plius pagooglinti pagal drabužių pavadinimą internete, tikrai surasite daug naudingos informacijos ir nuotraukų.

Būtinai žiūrėkite dydžių lenteles, kiniški dydžiai labai pamažinti, o jeigu tai over size, labai padidinti. Todėl perkant parduotuvėje S, nenustebkite, kad tikriausiai reikės nusipirkti arba L arba XL

Ką daryti, jeigu drabužis netiko, nepatiko, blogos kokybės. Drabužį galima gražinti atgal, na o gauti blogos kokybės drabužį man teko tik vieną kartą, juokingiausiai, kad drabužį pirkau pati. Teko parašyti į klientų aptarnavimo centrą, nusiunčiau nuotraukas, o vakare gavau jau už drabužį sumokėtus pinigus, todėl šitoje vietoje nieko baisaus neįvyko.

Dažniausiai tokio tipo parduotuves siunčia drabužius per Švedija, Čekija ir t.t., man dar neteko mokėti muito mokesčio, tačiau tikimybė tai padaryti išlieka.

Siuntos priklausomai nuo parduotuvės atkeliauja per 2-3 savaites, supakuotos gerai, šitoje vietoje be pretenzijų,

Svarbiausiai šokiuose parduotuvėje už pirkinius grįžta taškai, kurios galima panaudoti sekančiam pirkimui, galima pabūti blogerių ir įkelti savo nuotraukas, už tai irgi gauti taškus. Vienu žodžiu, galimybių tikrai daug, na o drabužių pasirinkimas milžiniškas.


Žiūrime kas patiko man:

Aš manau vasarines suknelės geriausiai pirkti žiemą, tada jos kainuoja žymiai pigiau. esu mačiusi panašias vasarą, jų kaina buvo dvigubai brangiau:

Apricot Backless Tassel High Low Ruffle Dress



Blue Off The Shoulder Ruffle Shift Dress





Negaliu nepasidalinti tobulo vasaros švarkelio nuotrauka

Blue Vertical Striped Tassel Trim Kimono



Be šiltų megztinių neįmanoma žiema, mano pasirinkimas  toks:

Khaki Mixed Knit Hollow Out Loose Sweater




Pink Cable Knit V Neck Sweater



Odinis sijonas neišeina iš mados jau kelintą sezoną, tik dabar jis tapo kiek trumpesnis ir turintis daugiau stilingų papuošimų

Black Eyelet Detail Zipper Back PU Skirt



žinote, kaip aš Dievinu tokio tipo paltus ir kalinius, na o chaki spalva topų topas

Army Green Lapel Covered Button Pockets Coat



Pabaigai diržas, kuris tinka tiek prie džinsų, tiek prie Bohemiškos suknelės

Antique Gold Double Vintage Carved Buckle Belt



Na ir pabaigai megztas sijonas ir megztinis, atrodo gana įdomiai, dėl kokybės negarantuoju, reikia paieškoti nuotraukų internete


Black Striped Rolled Neck Sweater With Skirt




Gerų pirkinių, mano brangieji, tik kelis kartus pagalvokite, nes pirkiniai turi būti apgalvoti, na o po Black Friday bus dar Cyber Monday








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig