2016 m. lapkričio 25 d., penktadienis

MAC NUTCRACKER SWEET PEACH FACE COMPACT



Labas rytas, mano brangieji, grįžtame prie kosmetikos apžvalgų, kažkaip per dažnai mes šnekame apie madą, jau matau pagal skaitomumą, kad patinka, kad jau įpratote ir domina ir tokios temos bloge. Man be galo taismagu, tačiau ir apie kosmetiką nešnekėti negaliu. Dažniausiai darant proginius ir makiažus renginiams naudoju tik MAC? Kodėl? Nes tai užtikrintai geras rezultatas, kuris gerai atrodo nuotraukose, kuris išsilaiko iki vakaro pabaigos, kurį nereikia tikrinti ir galima atsipalaiduoti ir mėgautis vakaru. Tačiau ne visos MAC priemones man patinka, ne visas MAC priemones rekomenduoju pirkti aklai. Šiandien bloge pasakosiu apie priemonę iš Kalėdinės kolekcijos (higlighteris ir skaistalai) su kuria susidraugauti užėmė labai daug laiko..












Mano nuomonė:

Atrodo MAC, Kalėdinė kolekcija, kas gali būti blogai? Pradėsime nuo įpakavimo, kuris yra tobulas savo rožiniu atspalviu, tačiau ne toks patogus. Dėžutė pilnai neatsidaro, lyg tai užsikabina už rožinio dėklo, tai nėra didelis minusas, naudoti galima. Bet kokiu atveju įpakavimas ryškus, traukia akį parduotuvėje, auksinės spalvos detalės džiugina, be jokios abejonės tai kosmetinės puošmena. Labai apsidžiaugiau gavus būtent higlighterio ir skaistalų paletę. Galiu prisipažinti MAC Soft and Gentle tobuliausias visų laikų higlighteris, minkštas, balto aukso, pigmentotas, tobulai atrodo ant veido. MAC NUTCRACKER SWEET SWEET PEACH FACE COMPACT iš pirmo žvilgsnio atrodo nuostabiai, labai gražios prigesintos rožės su rudu pagrindu At Dush skaistalai ir rožinis higlighteris TUTU. Kas nepatiko? Priemonė labai stipriai supresuota, labai sunku tepti, skaidyti, pagriebti ant šepetėlio atspalvio. Tai nėra minkšta pudrinė tekstūra, ką naudoti neypatingai malonu. Aš peržiūrėjau visus įmanomus šepetėlius tam, kad surasti tinkamą, nes tokiai priemonei šepetėlis neturi būti minkštas, jis turi būti kiek kietesnis ir šiurkštesnis. Po savaitės brūžinimo (aš negalėjau patikėti, kad priemonė kuri yra tokios tragiškos konsistencijos gali būti išparduota akimirksniu) nusiėmė viršutinis sluoksnis ir dabar pagaliau galiu jau džiaugtis malonia minkšta skaistalų ir spindesio suteikiančios pudros tekstūra. TUTU higlighteris yra labai blizgus, ant veido labai matomas, suteikia 'šlapio' spindesio efektą be blizgučių, chamelioninė spalva priklausomai nuo apšvietimo tai rožinė, tai melsva. Skaistalai nėra ypatingai ryškūs, spalva kiek prigesinta, tačiau pigmentacija gera. Tai vos vos matomas efektas, kaip aš sakau 'atlikus ryškų kontūravimą keik pagyvinti veido spalvai"
Ar man patiko priemonė? Pradžioje ne, bet po kiek laiko susidraugavome, MAC kosmetikos priemonių ieškome www.dougas.lt, na o MAC NUTCRACKER SWEET PEACH FACE COMPACT kiek supratau jai išparduota.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig