2016 m. lapkričio 25 d., penktadienis

BOURJOIS Twist Up Ultra Ilginamasis ir tankinamasis blakstienų tušas


Tęsiame pažintį su BOURJOIS, šiandien pašnekėsime apie blakstienų tušą, kuris pasak gamintoją turi tankinti ir ilginti blakstienas. Prisipažinsiu, BOURJOIS kosmetikos stendai atrodo gana stilingai, tai klasika, tai naujienos, kurias norisi išbandyti ir įvertinti. Nors rinkoje be galo daug kosmetikos brandų, BOURJOIS turi savo pirkėjus, vieta ir top kosmetikos priemones. Man įdomiausiai atrodo BOURJOIS kreminės pudros ir maskavimo priemones, jas labai noriu išbandyti, bet tai ateities planai, na o šiandien šnekame apie blakstienų tušą.




Twist Up The Volume Ultra Black Tušas su išskirtiniu 2 padėčių šepetėliu: 1 šepetėlio padėtis – ilgina blakstienas, pasiekia net pačias trumpiausias. 2 šepetėlio padėtis – storina blakstienas, suteikia joms apimties. Itin juoda spalva iš BOURJOIS ULTRA BLACK kolekcijos.

Kaina: 15,99 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:










Rezultatas:


Mano nuomonė:

Nors tušas labai didelio įspūdžio nepadarė, šepetėlis patiko net labai labai. Aš esu mačiusi panašius šepetėlius MAC, kurie sukasi ir keičia savo formą. Na tačiau pradėsime nuo pačios pradžios. Aš jau seniai žiūrėjau į BOURJOIS blakstienų tušus, man buvo smalsu ir labai įdomu išbandyti ir įvertinti juos. Pasakau iš karto, man atrodo, kaina kiek per didelė, jeigu tušas kainuotų kiek mažiau (tarkim 12 EUR), aš jį vertinčiau kiek kitaip, na o dabar jis kainuoja beveik 16EUR, MAC 20 EUR, tačiau skirtumas yra akivaizdus, ne BOURJOIS naudai. Bet aš jau sakiau, BOURJOIS turi savo pirkėjus ir gerbėjus, kurie perka, naudoja ir labai myli. Juokas, juokais, tačiau aš turiu BOURJOIS  healthy mix kompaktinę pudrą, parašiau irgi ne super gerą atsiliepimą, tačiau naudoju ir galiu pasakyti, tikrai nieko blogo, gera, bazinė kompaktinė pudra. Manau taip bus ir su tušu, kurio šepetėlis guminis, sukasi ir keičia savo formą. Prisipažinsiu, man labiausiai patiko paprastas variantas, jis geriau pradažo blakstienas nuo pat augimo linijos, suteikia ilgio ir apimties. Pakeitus šepetėlio formą į antrą poziciją (susuktas variantas) šepetėlis man sulipina blakstienas, taip jos storesnės, bet jų lieka tik kelios, nes jos sulipintos, ilgos ir nevisai tas variantas, kuris man patinka. Nusivalo tušas gerai, dienos metu nenubėga ir nedirgina akių.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai labai geras bazinis tušas, kurio šepetėlis atrodo įdomiau, būtent todėl norisi išbandyti ir įvertinti, tačiau geriausias rezultatas gaunasi su klasikiniu šepetėliu pirmoje pozicijoje (bent jau man)

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig