2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

PUPA Pupa Volume Lūpų dažai


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui naujieji PUPA Volume lūpų dažai, tai ne tik bordo spalvos sunkus ir labai stilingas įpakavimas, pusiau satininė konsistencija, gražios spalvos, gamintojas rašo, jeigu naudoti lūpų dažus du kartus per dieną mažiausiais septynias dienas, lūpos taps putlesnės. 




Lūpų dažai „Volume“ putlina lūpas bei suteikia joms nuostabią spalvą. Lūpų dažų sudėtyje yra ypatingas „Volufiline“ kompleksas su azijietiškos gardenijos ekstraktu. Kasdien naudojant šiuos lūpų dažus jau po 7 dienų lūpos taps putlesnės ir lygesnės. Tai lūpų priežiūra ir nuostabios sodrios spalvos lūpų makiažas.

Kaina: 15 EUR (dabar taikoma nuolaida)

Kur pirkti: Kodmada ir Kristiana










Mano nuomonė:

Jeigu reikėtų įvardinti mėgstamiausią PUPA kosmetikos priemonę, be jokios abejonės tai būtų PUPA I'am Pupa Matt Fluid, tai matinės tekstūros lūpų blizgesys, spalvos gražios ir sodrios, nesausina lūpų ir išsilaiko visą dieną. Aš esu bandžiusi ir paprastas kreminės konsistecjos PUPA lūpų dažus ir pagrindinės ir limituoto leidimo kolekcijos, jokių pretenzijų, tik pliusai, todėl be galo įdomu buvo išbandyti ir šį stebuklą.
Tikriausiai turiu kelis sakinius parašyti apie įpakavimą: jis bordo spalvos, sunkus, kokybiškas ir labai stilingas, tokius lūpų dažus malonu pasiimti į rankas. Man paskutiniu metu bordo spalvos manija, todėl įpakavimas mano skonio, plius sidabrinės spalvos PUPA užrašas atrodo solidžiai ir gražiai. Nustebino tai, kad įpakavime yra instrukcija ir aprašymas. Gamintojas teigia, jeigu naudoti lūpų dažus du kartus per savaitę, lūpos bus putlesnės. Savaime suprantama, padidinti lūpas gali tik injekcijos ir geras specialistas, viskas ką gali lūpų dažas, tai vizualiai padidinti lūpas ir pagražinti bendrą vaizdą. Lūpų dažų kosnistencija yra kreminė, iš pirmo žvilgsnio lūpų dažai atrodo lyg matiniai, tačiau 'šlapas' efektas ant lūpų visgi yra, būtent jis vizualiai pagražina lūpų formą, vizualiai suteikia apimties ir gerai drėkina. Iš kitos pusės tai nėra absoliučiai skysta ir nesilaikanti ant lūpų konsiitencija, viskas kiek kitaip. Man lūpų dažas išsilaiko ant lūpų apie geras keturias valandas, pieštukas nereikalingas, na o po valgymo spalvą reikia taisyti.
Žinote, kas patiko labiausiai? Retro lūpų dažų kvapas, būtent tai privertė išbandyti šią priemonę greičiausiai.
Mano dvi spalvos absoliučiai nude, viena spalva švelniai rožinė, kita šiltas nude, idealiai tinka kiekvienos dienos makiažui. paletėje yra ir kitų, net labai ryškių spalvų, tačiau jeigu jau raudonas lūpų dažas - tai tik matinis ir Pupa I'am Pupa Matt Fluid, mažiau problemų ir nereikia galvoti ir pastoviai žiūrėti į veidrodį.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai labai geros kokybės, pusiau satininiai lūpų dažai, kreminės konsistencijos, kurie labai komfortiškai jausčiausi ant lūpų.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig