2016 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

Invisibobble


Šią savaitę ant tiek netinkamas oras nuotraukoms, kad net sunku kažką padaryti. Tamsu, fonas geltonas, vienu žodžiu, darbai stovi vietoje, todėl vakariniam skaitymui labai trumpas įrašas apie mano sena meilė - Invisibobble plaukų gumytes, kurios ir dabar rašant šį postą ant mano rankos ir plaukuose.


Aš rašiau savo bloge ne vieną kartą apie Invisibobble, tai tobuliausios plaukų gumytės pasaulyje, kurios yra kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, vonioje, virtuvėje, prie lovos ir visur (bent jau mano namuose tikrai). Jos tobulai laiko mano plaukus, nepažeidžia jų, spalvų pasirinkimas milžiniškas, plius yra įvairių dydžio gumyčių. 
Ar žinojote, kad egzistuoja Nano visai mažos gumytės, kuris idealiai suima plaukus, jeigu plaukų nelabai daug arba puikiai tinka vaikams. 
Invisibobble Nano Styling plaukų gumytė leidžia Jums nesunkiai atskirti plaukus į mažesnes sekcijas, pataisyti elegantiškas ar patikimai sutvirtinti įspūdingas pintų plaukų šukuosenas. Jums visiškai nereikės plaukų segtukų ar smegtukų!
Padaugėjus plaukų kiekiui įvertinau ir Power gumytės, kurios laiko šukuoseną visą diena, nors plaukų svoris labai labai didelis, tik prisegama dalis sveria 200 gr.
Invisibobble Power The Strong Grip plaukų gumytė padeda suvaldyti vešlius ar sunkiai sutramdomus plaukus kasdienių iššūkių ar intensyvių treniruočių metu. Patobulintos formos, primenančios tvirtą telefono laidą, plaukų gumytė garantuoja itin tvirtą plaukų suėmimą ir yra atsakas į visų, turinių vešlius plaukus ar užsiimančių itin aktyviu gyvenimo būdu, prašymus. Invisibobble Power The Strong Grip plaukų gumytė yra patikimas pagalbininkas tokiose situacijose.






Aš girdžiu labai daug kalbų apie tai, kad Invisibobble tai tiesiog mados dalis, kuri neverta jokio dėmesio. Patikėkite, nors mano plaukai ne super ilgi, neįsivaizduoju savo gyvenimo be jų. Taip, galima nusipirkti pigesnį analogą, tačiau o kam? Aš savo prieš gerus metus pirktas gumytes naudoju iki šiol, tiesiog žinau vieną paslaptį, pasidalinsiu ja ir su Jumis. Jeigu gumytė išsitampė ir prarado savo formą, ją reikia palaikyti po karštu vandeniu kelias sekundes, ji vėl bus kaip nauja ir galės tarnauti dar labai ilgai.
Šnekant apie spalvų pasirinkimą, noriu pasakyti, kad spalva bent jau man nėra svarbi, pradėjau aišku nuo šviesių atspalvių: nude ir pilkų, tačiau labai sėkmingai naudoju ir bordo, ir ryškiai rožines, aišku, jeigu einu į renginius, norisi, kad nei gumytės, nei segtukų nesimatytų, tada traukiu iš savo stalčiaus permatomas.
Vienu žodžiu, Invisibobble tikras stebuklas ir meilė iš pirmo žvilgsnio.
Invisibobble ieškokite www.dougas.lt www.topbeuaty.lt  www.inhair.lt

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig