2016 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

CATRICE CONTOURING akių/antakių modeliavimo paletė



Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakojimą mes pradėsime nuo Catrice antakių paletės, kuri paliko dvejopą įspūdį, iš vienos pusės labai patiko šviesios spalvos matiniai šešėliai, iš kitos ir rudi visai nieko, tačiau labai tikslaus kontūro nubrėžti neišeina.











Rezultatas:



Mano nuomonė:

Antakiai, antakiai, antakiai, amžinas klausimas ir problema. Su savo antakiai kariauju labai ilgai, tačiau supratau, geriau natūralesnis antakių variantas, negu taip vadinamas "Instagram look", nes su ryškiai suformuotais antakiais veidas atrodo seniau, antakiai prideda gerus penkis metus, todėl aš padariau išvadas dėl antakių formos ir spalvos: niekada negalima užtamsinti antakių (nebent tai vakarinis, labai tamsus smoky eyes variantas), net turint juodus plaukus, antakiai turi būti rudos spalvos, griežta instagraminė veido forma priduoda veidui amžiaus, tiesiog sušukuoti antakiai atjaunina veidą. Tačiau ką aš besakyčiau, antakiai yra veido rėmas, kokį rėmą pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų pačių, norų, skonio ir pageidavimų. 
Vienas patarimas: nedarykite permamento, tai atrodo TRAGIŠKAI. Jeigu makiažą galima nuvalyti, permamentas lieka su jumis keliems metams.
Turim grįžti prie Catrice paletės, kurios kaina yra nedidelė, prieinama, o spalvų variantai net du. Atidarome paletę ir matome dviejų spalvų antakių šešėlius, matinius ir blizgius šviesių atspalvių šešėlius. Man labai patiko mano turimų catrice paletės atspalviai, jie šiltos, tačiau ne oranžinės spalvos, pigmentacija vidutinė, tačiau šešėliai labai labai labai byra. Jeigu svajojate apie ryškią antakių formą, šešėliai - ne jūsų variantas, arba šešėliais galime užpildyti tarpus, o formai koreguoti naudoti pieštuką. Naudojant tik šešėlius, griežtos formos nupiešti nepavyks. Man labiausiai patiko matinis šviesios spalvos šešėlis, jis labai pigmentuotas ir leidžia pakelti antakių formą. Sidabrinio šešėlio blizgučiai kiek per dideli, todėl jis tinka tik vakariniam makiažo variantui.
 CATRICE CONTOURING įpakavimas plastmasinis, labai paprastas, nėra nei šepetėlių, nei šukų, tačiau manau už tokią kainą tai labai geras sprendimas.

SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig