2016 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

CLARISONIC SYSTEM MIA2 PINK pirmas įspūdis


Šiandien labai trumpai apie  CLARISONIC SYSTEM MIA2. Apie veido valymo pertaisus esu girdėjusi nemažai, esu net išbandžiusi kelis variantus: Oriflame ir Pobling. Pasakau atvirai, Pobling labai patiko, nes jis labai švelniai valo veido odą, na o Oriflame pradžioje labai patiko, pradėjau naudoti kiekvieną dieną ir rezultatas tikrai nenudžiugino, veidas buvo raudonas, sausas ir odos sluoksnis pažeistas. Būtent todėl labai seniai nežiūrėjau į  CLARISONIC  pusę, nors atsiliepimai buvo labai geri, visiems tinka patinka, tik aš vis praeidavau pro šalį. Pagaliau mano rankose  CLARISONIC SYSTEM MIA2 PINK, iš karto perėjau prie testavimo, labai jau norėjosi pačiai įvertinti ir sudaryti savo nuomonę.











„Clarisonicˮ – švelni, lygi ir skaisti oda per 60 sekundžių. Žvaigždžių ir profesionalų pamilti prietaisai pagaliau atvyksta į Lietuvą! „Clarisonicˮ soninis metodas yra tikra revoliucija odos priežiūros rinkoje.
Norite, kad Jūsų oda būtų glotni, spinduliuotų sveikata ir išliktų jaunatviška? Odos valymas – svarbiausias gražios odos ritualas. Išbandykite ultragarso technologijos principu veikiančius veido odos valymo prietaisus „Clarisonicˮ, kurie įvertinti dermatologų, pelnę net 103 grožio apdovanojimus bei pamilti Amerikos žvaigždžių. Ir mėgaukitės efektyviomis procedūromis savo namuose!
 
Švelniai ir efektyviai „Clarisonicˮ pašalina ne tik makiažą ir riebalus, esančius odos paviršiuje, bet ir nešvarumus esančius giliai porose. „Clarisonicˮ prietaisas dailina odos tekstūrą, sumažindamas raukšlelių bei porų dydį, todėl oda atrodo švelnesnė bei labiau spindinti. Rezultatas tiesiog stulbinantis. Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog „Clarisonicˮ ne tik 6 kartus geriau padeda nuvalyti makiažą, pašalina 30 kartų daugiau senėjimą skatinančių teršalų, bet ir iki 61proc. pagerina aktyviųjų ingredientų įsisavinimą.
„Clarisonicˮ prietaisai tokie efektyvūs, nes veikia patentuotu ultragarsu: prietaiso galvutė virpa pirmyn ir atgal 300 kartų per sekundę ir švelniai, nepažeidžiant odos pašalina visus odos nešvarumus, išvalo poras. Oda po valymo su „Clarisonicˮ tampa ne tik švari bei švelni, tačiau daug geriau pasisavina vėliau naudojamų serumų bei kremų veikliąsias medžiagas.
„Clarisonicˮ prietaisus lengva ir patogu naudoti, o procedūrai laiko atras net itin skubantieji – valymo ciklas tetrunka 60 sekundžių. Kiekvienas prietaisas turi laikmatį, kuris praneš, kiek laiko skirti kiekvienai veido sričiai. Prietaisus galima naudoti du kartus per dieną, beje, jie yra vandeniui atsparūs, todėl procedūrą galite atlikti tiesiog vonioje ar besiprausiant duše!
Kiekvienam „Clarisonicˮ prietaisui gali būti pritaikytos skirtingos šepetėlio galvutės bei prausikliai pagal odos tipą.

Kompaktiškasis Clarisonic prietaisas Mia2- itin patogus keliaujantiems. Prietaisas turi 2 greičius bei kelioninį dėklą. Rožinė spalva Mia2 prietaisui suteikia moteriškumo, juk prietaisas ir yra labiausiai mylimas ir naudojamas būtent moterų. Švelnus rožinis atspalvis yra subtilus, bet tuo pačiu žaismingas, tad prietaisas ne tik pagerins odos išvaizdą, bet ir papuoš bet kurios moters vonios staliuką.

Kaina: 149,00 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt


Įpakavimas:












Pirmas įspūdis po savaitės naudojimo:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad  CLARISONIC SYSTEM MIA2 kaina yra nemaža, todėl prieš perkant labai rekomenduoju perskaityti atsiliepimus ir įvertinimus, jeigu skaitote mano, reiškia einate teisingu kelių. niekada nerekomenduoju pirkti kažką aklai. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo pasirinkimo:

Aria - tai tobulas veido valymas su 3 skirtingais greičiais, džiovinimo stovas ir USB pakrovėjas. Taria Aria kur kas didesnė negu mano turimas MIA2.

Smart Profile White Soninis odos valymas susijungia su išmaniosiomis technologijomis tam, kad pakeistų jūsų odos išvaizdą. Na o jeigu aiškiau, tai naujasis Smart Profile, skirtas veidui ir kūnui, turi RFID technologiją, kuri automatiškai reguliuoja prietaiso valymo laiką bei galią pagal odos poreikius nuo veido iki kojų pirštų galiukų. tačiau už jį teks sumokėti 265 EUR, manau jeigu kamuoja k8no spuogai, tikrai pirkčiau, nes mačiau stulbinančius rezultatus.

Pedi - prietaisas skirtas pedikiūrui, aš manau šiandien mes šnekame apie veido odos priežiūrą, o esant reikalus antgalius galima dasipirkti.

Atidarome dėžutę ir matome veido prausiklį (minį įpakavimą),  CLARISONIC SYSTEM MIA2 PINK švelniai rožinės spalvos, pakrovėją, instrukciją ir kelioninį dėklą.

Aš anksčiau niekada neskaitydavau instrukcijos, tačiau dabar jau žinau, tą daryti būtina.  CLARISONIC SYSTEM MIA2  gamintojai siūlo daryti taip: 20 sekundžių kaktai, 20 nosiai ir smakrui ir po 10 kiekvienam skruostui. Po kiekvienos 20 sekundžių prietaisas suvibruija kitaip, tai reiškia reikia keisti valymo poziciją. Pirmomis dienomis buvo labai keistas jausmas, atrodo prietaisas protingesnis negu tu, bet po savaitės aš jau pripratau, tapo lengviau naudoti ir jau mačiau rezultatą, todėl naudojau su dideliu malonumu.

Keli pastebėjimai naudojant prietaisą vos savaitę: veido odą labai švelni, tačiau nevalau veido su  CLARISONIC kiekvieną dieną, apie du kartus per dieną nėra nei kalbos. Tačiau girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Cashemere, kuris tinka labai jautriai odai, turiu nuojautą, kad turi man labai tikti ir patikti, todėl būtinai įsigysiu ir išbandysiu, nes visi kas perka, liko labai patenkinti. (klausiau kelių savo draugių ir skaičiau daug atsiliepimų). Mano turima galvutė nėra labai jau šiurkšti, tačiau mano veido oda labai probleminė ir jautri, tikrai nerizikuoju. Aš naudoju  CLARISONIC  kas antrą dieną, man to pilnai užtenka.
A turiu veido prausiklio mini įpakavimą, kol kas labai patinka, jis nesausina odos ir gerai, bei švelniai nuvalo visus nešvarumus, tačiau kol kas daugiau pasakyti ankstoka.

Pirmas įspūdis naudojant prietaisą gana teigiamas, tačiau norisi pagaliau pamatyti pirmus rezultatus, nors po savaitės to laukti manau visai neverta. Bet kokiu atveju aš dar pratęsiu testavimą ir jau žvalgausi į Cashemere galvutę.

PS. Ką noriu pasakyti toms merginoms, kurios tik pradeda naudoti   CLARISONIC , tas idealiai švarios odos jausmas labai apgaulingas, po prietaiso naudojimo veidas labai švelnus, švarus ir nepasakomai lygus. Labai svarbu sustoti ir nepažeisto veido odos sluoksnio valant jį kelis kartus per dieną, jauskite savo veidą, bandykite įsiklausyti ko jis nori, na o CLARISONIC gali tapti geru pagalbininku kovoje dėl idealios veido odos.


PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. Sveiki, kokie įspūdžiai ilgiau panaudojus Clarisonic veido šepetėlį?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig