2016 m. lapkričio 11 d., penktadienis

L'oreal Color Riche Gold Obsession Collection Exclusive lūpų dažai


Gero vakaro, mano brangieji, prieš kelias dienas dalyvavau L'oreal ausiniame vakarėlyje, puikiai praleidome laiką ir susipažinome su naujienomis. Prisipažinsiu, naujienas gavau prieš geras kelias savaites, todėl manau jau atėjo laikas pasidalinti nuomone su savo skaitytojais.







Color Riche Gold Obsession Collection Exclusive

Lūpų dažai su rafinuotu aukso švytėjimu

Naujas sodrių spalvų efektas – 24 karatų aukso vertos lūpų dažų spalvos.

Lūpų dažai su rafinuotu aukso švytėjimu, skirti pabrėžti kiekvienos moters eleganciją.

24 karatų aukso prabanga ir 5 atspalviai švytinčioms lūpoms net ir pačiam prabangiausiam vakarėliui. Auksu spindinčios, gaivios ir ryškios spalvos bei subtilūs ir rafinuoti tonai.

Formulė papildyta žvilgančiais aliejais ir unikaliais išgrynintais pigmentais, kad ilgalaikis švytinčių lūpų efektas išliktų visą vakarą. Pasiruoškite aukso karštinei.

Naudojimas:
Kad sukurtumėte tobulų lūpų įvaizdį, pirmiausia jų kontūrus apibrėžkite lūpų pieštuku, tuomet lūpas padenkite norimo atspalvio išskirtiniais lūpų dažais Gold Obsession. Pradėkite nuo lūpų centro ir judėkite link jų kampučių.

Rezultatas:

Auksu švytinčios, žavingų ir gaivių atspalvių lūpos Jūsų kerinčiai šventei.

Talpa: 7ml

Kaina: 12,49 EUR








Mano nuomonė:


Puikiai žinote, kad Dievinu L'oreal lūpų dažus, nes jie turi be galo malonų retro lipstick lūpų dažų aromatą, nežinau, kad gali nepatikti, bet vistiek, pirmą kart perkant rekomenduoju susipažinti su aromatu. Dar vienas pliusas prabangus limituoto leidimo įpakavimas, juodas su auksu, primena Kalėdų periodą ir nuteikia šventėms. Mano rankose keli atspalviai: 
Nude Gold mano mėgstamiausia spalva, tobulai tinka kiekvienai dienai, malonios kreminės konsistencijos lūpų dažai gerai puoselėja lūpas, suteikia vos matomą (tačiau prabangų) auksinį švytėjimo efektą.

Rouge Gols iš pirmo žvilgsnio labai patiko, tačiau raudonas su auksu man kiek per daug, plius kreminė  tekstūrą, reikia pastoviai tikrinti kontūrą ir galvoti, ar lūpų dažai vis dar vietoje. Ne, negaliu pasakyti kad man patiko šitas atspalvis.


Na ir paskutinis Pure Gold. Nelabai įsivaizduoju kaip šį atspalvį galima naudoti solo, tačiau madingi žmonės tikrai įvertins naudojimo galimybes kaip ant ant skruostų, taip vietoje šešėlių, tiek (esu mačiusi youtube, idėja palai patiko) ant tamsių plaukų vietoje blizgučių, juk Kalėdos, aukso švytėjimo metas. Aš naudoju auksinę spalvą taip: ant mano mėgstamiausio ryškiai raudonos spalvos JLo atspalvio per lūpų vidurį ombre efektui sukurti, būtent taip man patinka labiausiai.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad kolekcija išties tobula, man be galo patiko nude ir auksinis atspalviai, nude kiekvienai dienai, o auksinis ypatingoms progoms ir auksinėms akcentams.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig