2016 m. lapkričio 22 d., antradienis

NYX STROBE OF GENIUS ILLUMINATING PALETTE


Be galo smagu tai, kad pagaliau Lietuvoje pilni NYX kosmetikos stendai, pati patikrinau, beveik pilnas asortimentas Douglas parduotuvėse, plius PC Panorama Vilniuje yra net parduotuvė NYX. Pagaliau nereikia nieko galvoti, nieko užsakinėti iš interneto, nereikia galvoti nusipirkai originalą ar kinišką kopiją (o būna dar ir taip). Vienu žodžiu, manau daugelis jau spėjo apsilankyti ir nusipirkti ką nors iš NYX. Šiandien mes labai trumpai aptarsime NYX švytėjimo suteikiančią paletę.











Mano nuomonė:

NYX kosmetikos gimtinė - saulėtas LA (JAV), logiška, kad ten daugiau saulėtų dienų, logiška, kad makiažo atlikimo stilius, technika ir spalvų pasirinkimas irgi visiškai kitokie. Aš pastoviai žiūriu merginų (NYX kosmetikos ambasadorių) nuotraukas ir niekaip negaliu suprasti, kaip turint tas pačias priemones pasidaryti tokį pat makiažą. Bet grįžtame prie veido švytėjimo, o jeigu tiksliau prie NYX STROBE OF GENIUS ILLUMINATING PALETTE's. Puikiai žinau, šį paletė puikiai vertinama ir yra pardavimų top'e. 
Įpakavimas yra plastikinis, labai paprastas, be veidrodžio ir šepetėlio, man tai nėra svarbu, aš naudoju savo, todėl tai tik pliusas. Strobingas tai naujas mados klyksmas, kai reikia mažiau dėmesio skirti kontūravimui ir daugiau švytėjimo efektui. Paletėje visos įmanomos spalvos. Būkime realistais, ar reikia visų atspalvių? Žmonėms, kurie daro profesionalius makiažus tikrai taip, man asmeniškai, tiko tik du atspalviai: pirmoje eilėje šviesiai rožinis ir tamsiai rožinis, na gal dar auksinį ir violetinį galima pritaikyti ekstra atvejams, o bronzinį naudoti per atostogas, tačiau kiekvienai dienai aš naudoju tiktai vieną spalvą: antrą rožinę (šviesiausią). Paletė labai geras sprendimas norint atrast savo tobulą Strobingo spalvą arba jeigu esate makiažo specialistas, aš sakau nuoširdžiai, nors nebijau labai ryškių makiažo varianto, su violetinės spalvos higlighteriu atrodo labai keistai, tas pats ir su ryškiai auksiniu.
Šnekant apie pačių priemonių kokybę, noriu pasakyti, ji tikrai tobula. Higlighteriai be didelių blizgučių, labai gražiai atrodo ant veido, laikosi visą dieną ir nesubėga į raukšles naudojant vietoje akių šešėlių. 
Ar reikia tokios Strobingo paletės kosmetinėje? Šitoje vietoje spręsti tik Jums, tačiau aš jau sugebėjau su ja susidraugauti, savaitgalį parodysiu makiažo variantus.

PR sample











SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig