2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

NYX Ultimate Shadow Palette (spalva Smokey & Highlight)


Manęs labai dažnai klausia apie NYX šešėlius, ką aš galiu pasakyti, turėjau labai seniai nude spalvų NYX šešėlių ir lūpų dažų paletę, tai buvo pirmoji mano paletė aplamai, todėl negalėjau lyginti. Tada man patiko, dabar ją naudoja mama, nes jai patogu turėti tiek lūpų dažų ir šešėlių vienoje vietoje. Turėjau NYX šešėlius po vieną, labai pigmentuoti ir tikrai verti dėmesio, turiu dar vieną paletę, ten irgi nude atspalviai, todėl labai didelio įspūdžio ji man nepadarė. Šiandien aš labai geros nuotaikos, todėl pasakosiu tik apie kosmetikos priemones, kurios padarė įspūdį, vienas iš tokių -  NYX Ultimate Shadow Palette.








Rezultatas:




Mano nuomonė:

Karen darant makiažą Rygoje per MasterClass naudojo būtent šią paletę, jos pagrindinė mintis buvo tokia, geriau darant smokey eyes makiažą nenaudoti visiškai juodos spalvos, tegul ta tamsi spalva būna mėlyna, žalia, bordo, ir tik tada pereina į juodumą. Patarimas buvo išgirstas, juolab savo dovanų maišelyje aš radau šią nuostabią paletę. Na o jeigu rimtai, labai seniai ieškojau geros kokybės ryškių atspalvių paletes, norėjau bordo, rudu ir pilku atspalvių vienoje vietoje. Tiesą sakant, šviesiu geros kokybės atspalvių nesitikėjau.

Paletės įpakavimas labai paprastas, šešėliai ir tiek, tačiau spalvos, mmmm, tos spalvos, nuo šviesių iki tamsių, nuo mėlyno iki juodo su blizgučiais. Nustebau išbandžius pirmojo šviesaus atspalvio kokybę, tikrai tobula, gerai dengiasi ir tušuojasi, trečias šviesus atspalvis visai nepigmentuotas, todėl kam jis reikalingas paletėje, nelabai supratau. Pirmoje eilėje yra du šviesios spalvos atspalviai su shimeriu, jie nėra intensyvūs, tačiau jeigu naudoti matinę pirmą spalvą kaip pagrindą, o ant jų dengti šviesios spalvos šešėlius su blizgučiais, rezultatas man patinka. Labiausiai patiko bronzinis atspalvis ir keli bordo spalvos, viena bordo su violetiniu pagrindu matinė, dvi kitos su shimeriu, kurios labai gražiai atrodo danat makiažą, dar vienas pliusas - tamsiai mėlyna spalva su blizgučiais, nors pradžioje atrodo lyg ji visiškai matinė. Man pasirodė, kad juoda su blizgučiais kiek intensyvesnė, negu juodas matinė, na ir paskutinis žalsvas chaki atspalvis wow. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, NYX sugebėjo mane nustebinti, spalvos darant makiažą tokios pat intensyvios, kaip ir ant rankos, tiesą, aš naudoju Urban Decay makiažo pagrindą. Nors ne visos spalvos man yra prie širdies, dauguma tiko ir patiko, todėl labai rekomenduoju atkreipti dėmesį, naujienos ieškome PC Panorama, NYX parduotuvėje.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig