2016 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

Riga Fashion Week: Paade Mode




Labas rytas, mano brangieji, šiandien tradiciškai šnekame apie vaikų madą, o jeigu tiksliau, dar apie vieną pavasario-vasaros kolekciją, kuri buvo pristatyta per Riga Fashion Week. Puikiai suvokiu, kad vaikų mada vis gi kitokia, mes galime aptarti ir siluetų, ir kirpimo išskirtinumą, tačiau pagrindiniu smuiku čia groja patogumas ir medžiagų pasirinkimas.  Paade Mode kūra limituoto leidimo kolekcijas mergaitėms ir berniukams iki 10 metų. Dizaineriai siūlo rinktis paprastumą, aiškias linijas ir natūralias medžiagas.  Paade Mode siūlo rinktis gamtos grožį, vengti bet kokio dominavimo bendraujant su vaikas, o svarbiausiai gerbti vaiko asmenybę.  Paade Mode siūlo aukštos kokybės, natūralias ir organines medžiagas, rankų darbo drabužius ir funkcionalumą. Žiūrime kolekciją....


















Pirmi kolekcijos modeliai buvo jau per daug paprasti ir labai kasdieniški, tačiau būkime realistais, vaikams reikia drabužių ne tik ypatingoms progoms, bet ir kiekvienai dienai. Aš dviem rankom 'už' natūralias ir ekologiškas medžiagas, tačiau linas.... pati turiu lininį sijoną, vargo be galo daug, todėl tokio sprendinio vaikų madoje nelabai supratau. Paleisk vaiką žaisti su lininiu kostiumu, nežinau kaip tas kostiumas atrodytų po kelių valandų. Aš manau vaikų madai reikia 'test drive', tokių pat, kai perki mašiną galima ją išbandyti. Manau su vaikų drabužiais reikia daryti taip pat, tik įvertinus patogumą, siluetus ir nešiojimo galimybes, galima pirkti. 
Na o jeigu rimtai, noriu pasakyti, kad labai patiko akvarelinės spalvos, kurios idealiai tinka Baltijos vasarai. Be galo patiko spalvotos palaidinės, kurios siūlomos mergaitėms, na ir neliko nepastebėti rankų darbo kaklo papuošalai.


Photos by Mark Litvyakov















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig