2016 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas (Spalva - Old Hollywood)


Tęsiame pokalbį apie Sleek kosmetiką, kurios pas mane ne taip jau ir mažai, o šnekant apie mėgstamiausias kosmetikos priemones, be jokios abejonės tai Matte Me lūpų kremai. Ir nors dažniausiai naudojama spalva yra šaltas nude - birthday suit, vis ieškau bordo ir raudono atspalvio. Visiems, kam Vino Tinto tamsiai bordo, beveik juodas atspalvis buvo kiek per tamsus, tikrai patiks kiek raudonesnis ir kiek šviesesnis Old Hollywood.






Sleek Makeup Matte Me matinis lūpų kremas labai lengvai dengiasi, o dėl jo spalvos intensyvumo, užtenka vos vieno produkto sluoksnio. Šis puikios pigmentacijos lūpų kremas yra lengvos tekstūros, todėl nesukels Jūsų lūpoms jokio diskomforto, tačiau išliks tikrai ilgai. Sleek Makeup Matte Me lūpų kremas nesubėga į raukšleles, nedžiovina lūpų odos ir suteikia ilgalaikę matinę spalvą!
Rekomenduojama laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Naudojimas. Prieš naudojimą įsitikinkite, kad lūpos nešerpetoja, jei reikia, pašalinkite negyvas sausos odos ląsteles lūpų pilingu. Tolygiai padenkite lūpas Sleek Makeup Matte Me Lip Cream lūpų kremu. Pašalinkite perteklių servetėle.
Naujos spalvos:

Kaina: 8,49 EUR
Kur pirkti: www.topbeuaty.lt
Įpakavimas:







Rezultatas:



Mano nuomonė:
Sodrios raudonos ir sodrios bordo spalvos mano mėgstamiausios, man labai patinka Vino Tinto atspalvis, nors nuotraukose jis atrodo kiek per juodas, būtent todėl šiandien mano rankose Old Hollywood. Jeigu Vino tinto spalvos pagrindas violetinis, Old Hollywood - raudonas, būtent todėl jis atrodo ant lūpų kiek įprasčiau. bet yra vienas minusas - jis nudažo lūpas nelabai lygiai, reikia kelių sluoksnių tam, kad lūpų spalva atrodytų vienodai. Spalva išsilaiko ant lūpų beveik visą dieną, aš vakar nudažiau lūpas prieš išeinant iš namų 11 valandą ir jau vakare apie 18 valanda spalva subėgo ir ją reikėjo taisyti. Minusas - tokios spalvos taip lengvai nepataisysi, nes reikia nuvalyti lūpų dažų likučius ir nudažyti vėl iš naujo. Lūpų kremo pigmentas susigeria į lūpas, todėl dažyti reikia labai kruopščiai, klaidas taisyti beveik neišeina.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad tai pigiausias ir geriausias (vertinant kainą-kokybę) matinis lūpų kremas, ypač nude ir rožiniai atspalviai.
PR sample


SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig