2016 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Urban Decay RAZOR SHARP WATER-RESISTANT LONGWEAR LIQUID EYELINER


Gero penktadienio, mano brangieji, šiandien nuo pat ryto tvarkau namus ir užsiimu fotografavimu ir filmavimu. Juk jau penktadienis, reikia palikti kiek laisvo laiko šeštadieniui ir sekmadieniui. Šiandien jūsų dėmesiui atsiliepimas apie Urban Decay RAZOR SHARP WATER-RESISTANT LONGWEAR LIQUID EYELINER, kuris man visiškai nepatiko. Taip, taip, būna ir taip. Tačiau kodėl nepatiko aptarsime plačiau apžvalgoje.






Vandeniui atsparus akių apvadas
URBAN DECAY pristato Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner - geriausią priemonę lengvai nubrėžiamoms, neapsakomai tikslioms linijoms. Nesvarbu ar norite plonų ar storų ir ryškių linijų, viskas įmanomą su plonu bei tiksliu aplikatoriumi. Negalėsite sustoti dažytis, išmėginę naująją formulę. Razor Sharp suteikia labai intensyvią spalvą, akimirksniu išdžiūna ir išlieka visą dieną. Tarp 20 skirtingų, ilgai išliekančių atspalvių, tiek spalvų tiek neutralumo mėgėjai ras sau tinkamą toną. Ši vandeniui atspari formulė nenusitrins, nenubluks, bet lengvai nusiplaus su makiažo valikliu kai vakaras pasibaigs.
Talpa: 2,3g
Kaina: 22,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Garbės žodžio, labai laukiau būtent šios naujienos, nes lainerių spalvos ant tiek tobulos, kad neįmanoma nesusidomėti. Mano norų sąraše buvo ir violetinė, ir tamsiai mėlyną ir ausinė. Gaila, kad testavimui nebuvo galima išsirinkti norimo atspalvio, savo maišiuke radau sidabrinę CUFF spalvą. Sidabras per Kalėdas yra ant bangos, todėl tikrai nenusiminiau, o pradėjau testavimą. 
Įpakavimas tikrai tobulas, plunksna plona, brėžti liniją be galo patogu. Tačiau pravedimo konsistencija gana skysta, pigmentacija nėra stipri. Taip, suprantu, galima brėžti kelis kartus, tada spalva atrodo intensyviau, tačiau sumokėjus tokius pinigus, aš noriu tobulo rezultato, o jo nėra. Dar vienas dalykas, priemonė visiškai netinka jautrioms akims, vieną kartą priemonė pabėgo ir pateko į akis, o dieve brangus, kaip skaudėjo, kokio raudonumo buvo mano akis kitą dieną.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, akių pravedimas nėra visiškai nurašytas, jis gerai atrodo tik jau su juodu arba ant juodo pravedimo, būtent tada tikimybė, kad jis pateks į akis mažiausias, o svarbiausia spalva atrodo labai ryškiai. Vienos spalvos nešioti tiesiog neįmanoma, gal dėl to, kad mano spalva tiesiog sidabrinė? nežinau, bet kokiu atveju laukiame kitų blogerių apžvalgų, puikiai žinau, kad visų spalvos skirtingos.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig