2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis

Beauty Talk Christmas Comming....


Nepastebimai prabėgo metai, tikrai nepastebimai, nes kai darai tai, kas tau patinka, nešalta, ne karšta, patogu, batai nespaudžia ir laiko visada atsiranda, svarbu būtų noras. Kokia mano prieš Kalėdinė nuotaika? Aš be galo laiminga. Laiminga dėl to, kad aplinkui žmonės, kurie mane supranta, palaiko ir myli, laiminga dėl to, kad darau tai, kas patinka, laiminga dėl to, kad esu reikalinga ir labai dideliais žingsniais einu į priekį. Šiandien, nors ir jau penktadienis (nes ketvirtadienio vakarą nusprendžiau praleisti ne prie kompiuterio, o su kitomis blogerėmeis ir draugėmis, kaip sakant REAL Beauty Talk), atėjo laikas mūsų Kalėdinei Beauty Talk rubrikai...





Inga leidžia savaitgalį Kauno senamiestyje, pagaliau jos drabužių derinukas nors kiek spalvotas, išduosiu paslaptį, mačiau kito drabužių derinio nuotraukas, ten tikra spalvos bomba. Laukiam, laukiam...


Šita Darjos nuotrauka mano mėgstamiausia. Na kas gali būti geriau? Kinas, savaitgalis, popkornas...


Kiek neįprastas Sandos drabužių derinukas, kailiukas atrodo nepakartojamai, pati ieškau ko nors panašaus. Na ir noriu padėkoti Sandrai už kiekvienos dienos įrašą bloge, juk rašyti kiekvieną dieną labai labai sunku.


Simona atrodo lyg sniego karalienė, baltas kailinis viršus ir sidabrinės spalvos sijonas atrodo nepakartojamai.


Aš kai pamačiau šią nuotrauką, net žagtelėjau, kaip gražiai atrodo Laura. O sijonas, koks nerealus sijonas... jau einu ieškoti tokio pat www.asos.com


Dievinu Nude spalvos drabužius, ypač gerai šviesios ir  neutralios spalvos drabužiai atrodo žiemą. Manau tą puikiai žino Gema, nes jos drabužių deriniai OMG kokie tobuli.


Kotryna, labai prašau, naujais metais pagalvok apie madingus įrašus, juk mada ir fotografavimas tau be galo tinka.


Karolina, nemesk blogo rašymo, nes negalima palikti to, kas patinka. Puikiai suvokiu, kad yra prioritetai, kad yra šeima ir jiems reikia skirti laiko. Puikiai suvokiu, kad ne visi gali sau leisti tinklaraščio rašymą paversti darbu. Bet koks čia darbas? darbe gaunama alga, čia algos nėra, tik kosmetika testavimui, drabužiai ir geros emocijos. Bet aš savo gyvenimo stiliaus ir blogo ne už ką niekam neatiduosiu, nes turiu svajonę. Tikiu, kad svajonę turi ir tu. 



Kalėdos Kempinski? O taip, aš irgi noriu tokių Kalėdų... Žiūrime nuotraukas Sandros bloge


Braletės labai fotogeniškos ir nerealiai gražios, apie jas skaitome Viktorijos bloge.


Visoms arbatos mėgėjoms labai rekomenduoju perskaityti Evos įrašą bloge


Na o prie teisingai paruoštos arbatos skanūs Enrikos sausainiai, juk Kalėdos ant nosies....



Mažena savo blogo skaitytojams pasakoja apie naują Kalėdinę Kiehl's kolekciją, o aš noriu priminti, kad PC Panorama Kiehl's parduotuvėje nemokamai pakuojamos dovanos.


Modestos bloge skaitome apie dovanų idėjas, juk kartais vienas įrašas gali įkvėpti ieškoti ypatingos dovanos.


Juk Kalėdos dovanų metas, ką gavo Patricija, skaitome jos bloge


Aš labai ilgai galvojau, kodėl žmonės perka tokias dėžutes? Juk kaina kosminė. Juk už tą pinigų sumą galima nusipirkti geros MAC arba Urban Decay kosmetikos ir padaryti žymiai geresnius makiažus (sorry, bet vis patenka blogi atsiliepimai apie Pease akių šešėlius). matyt žmonėms neužtenka konsultančių patarimų parduotuvėje, matyt reikia asmeniško patarimo, knygos ir t.t. Kiek mačiau šešėlių atspalvių, kuriuos gavo blogeriai, jie atrodo beveik vienodi, tai kur tada asmeniškas pasirinkimas? Apie dėžutę skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge, vertiname ir sprendžiame....


Aš tik vakar gavau, o Aurėlija jau parašė apžvalgą apie L'oreal naujieną, Lip Paint lūpų blizgius. Net man pačiai buvo labai įdomu perskaityti, nes rankos viskuo išbandyti taip ir nedaeina.


Na ir įdomiausią palikau pabaigai (bent jau man Korėjietiškos kosmetikos apžvalgos pačios įdomiausios). Salomėja išbandė Ciracle veido valymo padelius, kurie kaip supratau, didelio įspūdžio nepadarė.


Tokia buvo mūsų Kalėdinė rubrika,

Ačiū, kad skaitote,













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig