2016 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Lancome LA VIE EST BELLE X-MAS EDITION



Tas Kalėdų laikotarpis būna gana sunkus, siuntos atkeliauja kiekvieną dieną, o aš vis noriu kaip įmanoma daugiau parašyti ir papasakoti savo skaitytojams. Neseniai mane pasiekė nereali dovana nuo Lancome, LA VIE EST BELLE X-MAS EDITION kvepalai. Manau tai du kartus geriau, nes mano instagrame @lithuanianbeautyblog vyksta GiveAway konkursas, kur galima laimėti tokį pat kvepalų buteliuką.







La Vie Est Belle – tai Dominique’o Ropiono, Anne Flipo ir Olivier’o Polge’o kūrinys, pirmasis irisais dvelkiantis prancūziškas aromatas moterims. Tikra universalaus ir kartu asmeniško, pasirinkto moteriškumo kvintesencija. Tartum kvietimas atrasti savo kelią – šis aromatas simbolizuoja išsilaisvinimą nuo tradicinių kanonų. Tai nauja senosios kompozicijos forma – erdvė tarp šešėlių ir šviesos.
Vilkdalgis yra šio aromato pagrindinis ingredientas, apsuptas apelsinų žiedų ir jazminų širdies natose. „La vie est belle” aromatas atsiveria vaisinėmis natomis, kurias skleidžia juodieji serbentai ir kriaušės, o aromato pagrindas yra šiltas ir gurmaniškas, dėka tongapupių, šokoladinių saldainių, pačiulių ir vanilės.
- Viršutinės natos: juodieji serbentai, kriaušės;
- Vidurinės natos: vilkdalgis, jazminai, apelsinų žiedai;
- Pagrindinės natos: pačiuliai, tongapupės, vanilės, šokoladiniai saldainiai.

Talpa: 50 ml.
Kaina: 86 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Kiekvienais metais Lancome išleidžia savo vienų iš populiariausių kvepalų LA VIE EST BELLE X-MAS EDITION (Kalėdinė versija). Tačiau, jeigu anksčiau tai buvo tiesiog išskirtinis buteliukas, o kvapas likdavo toks pats, šiais metais LA VIE EST BELLE kvepia irisais. Bet pradėsime nuo įpakavimo, buteliuko forma liko tokia pat, tačiau atsirado Kalėdiniai blizgučiais, todėl buteliukas atrodo labai gražiai ir nepakartojamai, puiki Kalėdinė dovana, ne daugiau, ne mažiau. Nesumeluosiu, jeigu pasakysiu, kad tai kol kas geriausia dovana šiais metais (po objektyvo aišku ;-), bet ten jau buvo dovana sau, o čia dovana sielai).  
Šnekant apie kvapą, o aš specialiais papurškiau LA VIE EST BELLE klasikine versija ant vienos rankos ir X-MAS EDITION ant kitos, skirtumas akivaizdus. Nors pagrindinės natos liko tokios pat: tongapupės, vanilės, šokoladiniai saldainiai (būtent šios natos suteikia kvapui sodrumo ir saldumo), X-MAS EDITION labiau pudrinis, čia dominuoja irisų skambesys ir pagrindinė nata. Iš pirmo žvilgsnio aromatas panašus į originalią versiją, tačiau kiek šaltesnis, labiau pudrinis. Manau nauja versija patiks toms, kam klasikinė versija buvo per sunki ir per stipri, toms, kam patinka irisų pudrinės natos ir šaltas skambesys, toms, kas ieško ypatingos Kalėdinės dovanos sau. Jeigu visada sakiau, kad Lancome LA VIE EST BELLE klasikinė versija - tai vakariniai kvepalai, kurių padauginti nerekomenduojama, drąsiai galiu teigti, kad X-MAS EDITION tinka kiekvienai dienai, idealiai skamba šaltu oru, būtent tada pasireiškia visos kvepalų natos: ir vanilės, šokoladinių saldainių natos su tongapupų pagrindų, ir švelnios kriaušės ir apelsinų žiedai, o vainikuoja kompoziciją - jo didenybė IRISAS.
Lancome LA VIE EST BELLE išsilaiko visą dieną, tikriausiai dėl to, kad kvapas ne iš prastųjų, o labai labai sodrus ir sunkus, jo limituoto leidimo versija nėra išimtis, aš kvapą jaučių ant savo kūno iki pat vakaro, ant plaukų dar sekančią dieną. 
Na ir pabaigai noriu priminti, kad šiuos kvepalus galima nusipirkti tik www.douglas.lt intenretinėje parduotuvėje.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig