2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis

SMASHBOX PHOTO MATTE EYES


Manęs labai dažnai klausia, kaip išsirinkti gerą šešėlių paletę? Manau atsakymo, kuris patiks ir tiks visoms nėra. Nes kiekvieno skirtingi prioritetai. Kažkam patinka matiniai atspalviai, tačiau pasirenkant paletę jiems svarbu tobulos kokybės baltas arba juodas atspalviai. Kitiems stipri pigmentacija nėra būtina, nes jie dar naujokai makiažo sferoje, su stiprios pigmentacijos profesionaliais šešėliais labai sunku susidraugauti. Kiti ieško funkcionalumo, kad paletę būtų galima naudoti ir antakiams, ir akių pravedimui. Kitų pageidavimas - matinės ir blizgios spalvos kartu. Na o tiems, kas jau viską turi, svarbu matalinės ir labai ryškios šešėlių spalvos. Tai kokia akių šešėlių paletė geriausia? Dar užmiršau paminėti kainos svarba, tačiau jeigu norite labai geros kokybės, pigiai tikrai nebus, nebent tai Make up Revolution. Šiandien jūsų dėmesiui daugiafukcinė matinių šešėlių paletė iš Smashbox.



Gamintojo aprašymas:


Kai pastebėjome, kad fotosesijose Los Andželo foto mūsų makiažo meistrai naudoja matinius akių šešėlius kaip pudrą antakiams ir kontūrinį pieštuką, supratome, kad privalome sukurti viską atliekančią formulę vien tik akims. Kiekvienas iš 14 matinių šešėlių – tai daugiafunkcė priemonė, nuo fiksuojamųjų šešėlių, kuriuos galima naudoti kaip akių kontūro pieštuką, iki antakių pudros, kurią taip pat galima naudoti kaip šešėlius. Be to, kiekvienas šilkinis, pigmentais papildytas tamsus šešėlis tampa dar intensyvesnis jį sudrėkinus.
Naudojimas: Pakuotėje rasite „#ShapeMatters“ albumą, kuriame pridėti patarimai, kaip dažyti 6 formų akis ir 5 formų antakius.
Talpa: 14g
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Garbės žodis, tikrai nepasidžiaugiau gavus dar vieną šešėlių paletę. Mane nustebinti jau sunku, matinės spalvos nors ir mano mėgstamiausios, būti geriau nei jau turima The Balm matinių šešėlių palete sunkoka. Iš kitos pusės blizgių ir matinių Smashbox šešėlių paletė netapo mano mėgstamiausia, nes ten reikia pridėti labai daug pastangų tam, kad blizgučiai būtų pigmentuoti ir gražiai atrodytų. Vienu žodžiu, gauti dar vieną makiažo pagrindą arba lūpų dažus būtų geriau, taip galvojau aš testavimo pradžioje.
Bet esu blogerė, todėl ką gavau, noriu parodyti skaitytojams. Atidarome paletę, o ten lankstinukas su makiažo ir antakių formavimo pavyzdžiais. Man labai patinka Smashbox patarimų lankstinukai, jie labai funkcionalūs ir apgalvoti, net aš randų ten vis ką nors naujo. Jeigu mano seniai turima paletė buvo kartoninė, tai šita plastmasinė, juoda. Didelis panoraminis veidrodis, užsidaro su magnetu... bet, neatsidaro 180 laipsniu kampu, ir vis bando užsidaryti. Naudoti reikia taip, viena ranka laikai šešėlių paletę, kita - bandai pasidažyti. Sakyčiau, visiškai nepatogu.
Labai pradžiugino raudonas šepetėlis, kuris gana funkcionalus, iš vienos pusės skirtas šešėlių sklaidymui, iš kitos - kirstas (tinka tiek antakiams, tiek akių pravedimui).
Šnekant apie šešėlius, man pasirodė, kad spalvos labai gerai apgalvotos. Iš vienos pusės šalti atspalviai, iš kitos pusės - šilti atspalviai, per vidurį - dažniausiai naudojamai atspalviai (nude ir vanilinės spalvos).
Tikriausiai reikia kelis žodžius pasakyti apie atspalvių pigmentaciją, man labai patiko beveik kreminiai tamsūs atspalviai, kurie idealiai tinka tiek antakių formavimui, tiek akių pravedimui, tiek naudojant kaip šešėlius, didžiausias šviesus atspalvis man nepatiko, pagal mane, jis labai mažai pigmentuotas, dramos ant akių tikrai nebus. Iš atspalvių favoritų noriu paminėti kūno spalvos šiltą ir šaltą atspalvius šešėlių skaidymui, tamsiai bordo, pilką ir juodas spalvas. Naudojant šešėlius su makiažo pagrindu (aš naudojau šiandien NYX, o vakar UD, nes Smashbox makiažo pagrindas man visai nepatiko) šešėliai ir makiažas ant akių laikosi visą dieną.
Kam gali patikti šia paletė? Tiems, kas vertina kokybę ir funkcionalumą, nes ją drąsiai galima naudoti tiek dieniniams, tiek vakariniams makiažams, plius matiniai akių makiažai nuotraukose ir realiame atrodo labai subtiliai ir nepriekaištingai. Tačiau minusas vis gi yra - šviesios spalvos mažiau pigmetuotos, plius paletė neatsidaro pilnu kampu.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig