2016 m. gruodžio 24 d., šeštadienis

Skincode žvakė ir mėgstamiausios veido odos priežiūros priemonės


Vakar Vilniuje buvo tokie kamščiai, o prekybos centrai tokie perpildyti žmonėmis, kad neįmanoma patikėti. Man atrodo laikas sustojo, nes visi metė visus darbus ir važiavo dovanu. Paskutiniu metu pastebiu tendenciją, kad žmonės pradėjo išlaidauti, jie neperka pigios ir nekokybiškos kosmetikos, drabužių ir pirmo būtinumo produktų. Pirkėjai gali ir nori sumokėti brangiau už gerą ir kokybišką daiktą. Šiandien jūsų dėmesiui tobula Skincode žvakė, na o jeigu rimtai, tai mano mėgstamiausios Skincode veido priežiūros priemonės.




Manau pirmoje vietoje bus nuostabiausia SKINCODE Exclusive Cellular Recharge Age-Renewing Mask Veido kaukė kuri tiesiog tobula. jeigu visos turimos veido kaukės naktinės, tai šią galima naudoti prieš makiažą, ji švelnina veido odą, gerai drėkina, išlygina atspalvį ir pašalina nuovargio žymes. Šią kaukę galima naudoti net labai jautriai odai. Būtent tokią labai rekomenduoju naudoti po švenčių, nes šaltis, būvimas gamtoje, persivalgymas - nėra mūsų draugai, todėl kiekviena nuodėmė puikiai matosi ant veido. Šį kaukė tikrai padės išspręsti labai daug problemų ir sutvarkyti veido odos balansą.

Antroje vietoje SKINCODE ESSENTIALS REGENERATING NIGHT CREAM Naktinis veido kremas Iš serijos, tu miegi, o kremas veikia. Kaip aš jau sakiau, mano kosmetinėje labai daug įvairių naktinių kaukių, tačiau tobulas naktinis kremas tik vienas, būtent šitas. Aš jau seniai daug dėmesio skiriu savo veido odai, naudoju tik anti-age veido priežiūros priemones, neužnirštu nuvalyti makiažo ir pasitepti ir paakių kremu. Vienu žodžiu, Skincode naktinis kremas nėra riebus, jis greitai susigeria, maitina ir stangrina.

Na ir trečioje vietoje SOS priemonė, SKINCODE Exclusive Cellular Power Concentrate Veido serumas. Tai serumas, kurį negalima naudoti pastoviai, tik kursais, jis suteikia stangrumo ir gerai drėkina. Iš pirmo žvilgsnio - tai tiesiog vandenukas, nei kvapo, nei tekstūros, nei konsistencijos, tačiau poveikis yra, ir jau po kelių savaičių naudojimo tikrai pamatysite tobulą rezultatą. Tik skubu pranešti, kad serumas, tai nėra vaistas nuo visų lygų ir visų įmanomų raukšlių, plius nereikia užmiršti naudoti ir veido kremą.




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad SKINCODE, tai ne tik labai kokybiškos ir superinės veido priežiūros priemonės, tai ir limituoto leidimo žvakės, kurios atrodo tobulai. Negarantuoju, kad mūsų parduotuvėse nusipirksite žvakę, tačiau veido kremus tikrai rasite. Labai rekomenduoju pradėti nuo konsultacijos, veido būklės nustatymo ir poreikių išsiaiškinimo, nes nebūna blogų kremų, būna tik tie, kurie netinka jūsų veido odai.







SHARE:

1 komentaras


  1. Christmas Offer!
    Grow Your Hair Long And Strong And Now Have 1 More "FREE" Argan Rain !
    Click For The Details
    ORDER NOW

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig