2016 m. gruodžio 6 d., antradienis

BIOTHERM FIRM CORRECTOR (Stangrinamasis kūno kremas)


Labas rytas, mano brangieji, iki pavasario liko visai nedaug, na o tas, kas planuoja atostogas jau sausio mėnesį turi susimąstyti iš anksto apie kūno priežiūrą ir kova su celiulitu. Nebuvo tos dienos, kai mano vonioje nebuvo priemonių nuo celiulito. Pastoviai perku įvairius šveitiklius, kremus, gelius, įvyniojimui skirtas priemones ir t.t. Na, man jau ne dvidešimt metų, logiška, kad su amžiumi oda praranda elastingumą, plius pastoviai kinta svoris, tai sveriu daugiau, tai mažiau. Na ir svarbiausiai mano gyvenimo tempas nėra super aktyvus, jeigu anksčiau sportuodavau, dabar sportui lieka vis mažiau laiko ir noro. Būtent todėl mūsų pokalbis šiandien apie BIOTHERM FIRM CORRECTOR (Stangrinamąjį kūno kremą).






Stangrinamasis kūno kremas

Stangrinamasis kūno kremas puikiai tinka moterims, kurių oda dėl amžiaus, svorio pakitimų ar nėštumo yra praradusi stangrumą. Kūno kremas veikia dvejopai – stangrina odą ir dovanoja jai elastingumo. Oda akimirksniu patempiama, tampa elastingesnė, stangresnė, atsparesnė ir jaunatviškesnė.

Talpa: 200ml

Kaina: 46,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:





Mano nuomonė:
Aš labai prabandią priemonė nuo celiulito savo kosmetinėje turėjau tik vieną kartą, tai buvo stangrinamasis kūno losjonas iš Givenchy, visos kitos priemones palyginus su šio kremo kaina buvo 'pigiaškos', būtent todėl labai buvo įdomu išbandyti ir įvertinti ar apsimoka pirkti brangiau. Pradėsime nuo pačios pradžios, gavau testavimui visas įmanomas Biotherm kūno priežiūros priemones nuo celiulito: stangrinamąjį aliejų, stangrinamąja koncentratą (šitas kremas) ir stangrinamąjį koncentratą su koralinių dumblių ekstraktu. Pradėjau naudoti visas priemones kartu, kremą arba koncentratą rytais, o stangrinamąjį aliejuką (kuris turi šildomąjį poveikį) vakarais prieš miegą. Labiausiai patiko būtent šitas kremas, nes jo konsistencija labai lengva, greitai susigeria ir akimirksniu stangrina ir gražina odą. Kažkoks stebuklas, tačiau tik po kelių naudojimų oda atrodė labai gerai, celiulitas vizualiai matosi mažiau, kas jau yra gerai. Aš nenoriu aptarinėti įpakavimo, nes už tokius pinigus jis toks ir turi būti, čia nėra jokio stebuklo, o poveikis ir rezultatas tikrai įvertintas. Kremas turi labai lengvą kvapą, kuris greitai išgaruoja. Gamintojas teigia, kad kremas tinka masažui, negaliu nesutikti, darant celiulito pažeistų vietų masažą su šituo kremu, rezultatas gaunasi dar geresnis. Aišku, po dešimties dienų kūnas nesustangrės, bet vizualiai atrodys gražiau. Iš minusų noriu paminėti, kad kremas naudojasi neypatingai taupiai, todėl norint kovoti su celiulitu reikia turėti ir pinigų, ir kantrybės. Ar yra skirtumas tarp pigių ir brangių kremų? Taip, yra, jis akivaizdus, tačiau ne vienas kremas nepadės sumažinti celiulitą jeigu jūsų maitinimas nėra teisingas ir gyvenimo būdą galima apibūdinti tik kaip 'sėdėjimą ant sofos'


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig