2016 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

L'ERBOLARIO Acido Ialuronico Naktinis veido kremas visų tipų odai ir veido fluidas


Tęsiame pokalbį apie išbandytas kosmetikos priemones, šį kartą jūsų dėmesiui  L'ERBOLARIO Acido Ialuronico Naktinis veido kremas visų tipų odai ir veido fluidas. Noriu pasakyti iš karto, kad  L'ERBOLARIO mėgstu ne tik aš, bet ir mano mama. Kartais po testavimo ir aprašymo bloge tenka pasidalinti.  Vienu žodžiu, jau esu bandžiusi šios linijos dieninį kremą, na o per pristatymą prieš kelis mėnesius atgal gavau  visą liniją. Logiška, jau teko pasidalinti, mamai nukeliavo paakių kremas ir dieninis, o man liko fluidas ir naktinis kremas nuo rauklių.




Gamintojo aprašymas:




Raukšles mažinantis, trigubo poveikio L'ERBOLARIO Acido Ialuronico Naktinis veido kremas visų tipų odai su hialurono rūgštimi ir veido fluidas. Hialurono rūgštis padeda išsaugoti drėgmę odoje, skatina kolageno gamybą. Ežiuolės ekstraktas yra puikus antioksidantas, o kinrožės, atalių ir saulėgrąžų aliejai saugo nuo išsausėjimo. Šie veiksmingi ingredientai saugo odą nuo išsausėjimo, stangrina ir suteikia jai švytėjimo.









Mano nuomonė:

Ar žinote, kad nauja  L'ERBOLARIO parduotuvė atsidarė G09 Vilniuje? Jeigu ne, tai labai kviečiu užsukti. Šiandien ieškant oficialios informacijos apie išbandytas priemones radau Kosmada internetinėje parduotuvė www.e-kosmada.lt naujienas. Pasirodo, pagaliau Lietuvos rinkoje yra  L'ERBOLARIO namų kvapai ir žvakės. Dievinu žvakes, todėl būtinai užsuksiu ir nusipirksiu sau Kalėdinę dovaną, nes labai labai seniai norėjau, tik praverčiau katalogą žinojau, noriu žvakių. 

Bet grįžtame prie  L'ERBOLARIO Acido Ialuronico linijos, kuri skirta stangrinti veido odą, reguliuoti drėgmės balansą ir išsaugoti odą nuo išsausėjimo, plius gamintojas rašo, kad kremas skatina kolageno gamybą.  Aš pilnai pasitikiu  L'ERBOLARIO veido priežiūros linija, nes kiek jau išbandyta priemonių, visos labai aukštos kokybės ir puikiai tinka. Aišku, šitoje vietoje noriu pasakyti, kad labai svarbu teisingai parinktos priemones, tam yra mėginukai, kurių galima paprašyti parduotuvėje, išbandyti namuose, o tada spręsti. Labiausiai patiko fluidas, jis permatomas, susigeria akimirksniu, stangrina ir švelnina veido odą, bet po jo (bent jau man) reikia kremo. Vien fluido aš naudoti negaliu, nes man norisi daugiau maitino, jeigu veido oda labai riebi, gali būti, kad šios priemonės pilnai užteks. Šnekant apie naktinį kremą noriu pasakyti, kad jo tekstūra kiek riebesnė už dieninį, jis labai gerai maitina ir atstota odą, suteikia švelnumo, gyliai maitina ir sauso nuo išsausėjimo. Tai nuostabus odos pagalbininkas šaltuoju sezonu, ir kaip norėtų mama, aš jai jo neatiduosiu.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad L'ERBOLARIO  tai labai gera ir aukšta kokybė, didelis pasirinkimas, turtinga sudėtis ir mielas faktas tas, kad priemonės netestuojamos su gyvūnais. Nėra idealaus kremo visų odos tipams, reikia bandyti ir ieškoti, tą rekomenduoju padaryti Kosmada ir Kristiana parduotuvėse.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig