2016 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Douglas Basic Palette



Aš jau namuose, labai smagu buvo pagaliau pamatyti Kotryną, aišku, nes bendraujam, bet tas bendravimas per atstumą nėra super gerai, kur kas geriau nueiti kartu kavos ir pašnekėti gyvai. Vienu žodžiu, laiminga ir pilna naujų idėjų grįžau namo, kol iš darbo negrįžo vyras, galiu parašyti kelis įrašus. Pradėsime nuo Douglas akių šešėlių ir skaistalų paletės Basic Metal, kuri man labai patiko.












Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau iš ryto, visai netikėtai gavau du Douglas siuntinukus su naujienomis, tikėjausi drėkinamųjų kremų ir serumo, o gavau dar Kalėdinę kolekciją. Su Douglas kosmetika mano santykiai nėra lengvi, kiek pradžioje esu bandžiusi priemonių, niekas netiko ir nepatiko, lako teptukas buvo per storas, bronzinė pudra per oranžinė, o makiažo pagrindas kimšdavo poras. Sunku buvo duoti brandui dar vieną galimybę. Labai teisingai rašo marketingo knygose, po nesėkmingos pažinties duoti galimybę žmogus gali tik po pusės metų, taip ir yra. Atkeliavo daug priemonių iš Kalėdinės kolekcijos, aš pradėjau nuo paletės, nes ji man pasirodė įdomiausiai. 
Juodas klasikinis įpakavimas, auksinės spalvos logo, didelis veidrodis, čia pretenzijų tikrai nėra, viskas gražiai ir kokybiškai. Paletėje penkios blizgios šešėlių spalvos ir skaistalai. Šepetėlių nėra, tai nėra man problema, tai labiau privalumas, nes aš vistiek naudoju savo turimus Sigma.
Skaistalai labai švelnios šiltos spalvos, aš naudojau ir rožinės spalvos šešėlius skruostams paryškinti vietoje higlighterio, nuotraukose man labai patiko rezultatas.
Akių šešėliai minkšti, pigmentuoti, spalvos blizgios, šiltos ir tinka rudų akių savininkėms. Labai nustebau, pigmentacija tikrai superinė, aš naudojau šviesiai rožinį atspalvį, tamsinau kamputį su violetiniu, o lanką ryškinau su šiltu plytų atspalviu. Šešėliai išsilaikė visą dieną, tiesą šešėlių pagrindas buvo naudojamas iš Urban Decay. 
Negaliu pasakyti, kad čia labai jau bazinių atspalvių paletė, kuri tinka kiekvienai dienai. Tokie atspalviai labiau tinka proginiams makiažams, tiesą, jeigu vietoje ryškiai rožinio (kurį nežinia ar kada panaudosiu) būtų matinė ruda spalva, šešėlių skaidymui, būtų dar geriau.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad paletė tikrai verta dėmesio, geros kokybės ir patiks toms, kas mėgsta kiek ryškesnius makiažus ir violetinės spalvos šešėlius. Paletės rekomenduoju ieškoti Dougas, bet yra tikimybė, kad tai limituotas leidimas ir jau visas išpirkta, nes aš jos internetinėje www.dougas.ltparduotuvėje jau nerandu.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig