2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Daniel Wellington Black Clasic YORK laikrodis ir apyrankė



Na ir pabaigai dar vienas vakarinis įrašas, šį kartą apie madą, o jeigu tiksliau, apie laikrodžių madą. Daniel Wellington laikrodžiai jau seniai užkariavo visų blogerių širdis ir rankas. Aš esu laikrodžių mylėtoja ir gerbėja, man laikrodis - madingas aksesuaras, todėl privalau neatsilikti nuo madingų tendenciją. Kai tik pamačiau naują Daniel Wellington Black Clasic kolekciją, negalėjau susilaikyti.




Šnekant apie Daniel Wellington laikrodžių istoriją, net man tai buvo didelė staigmena. Pasirodo, DW nėra laikrodžių įkūrėjas (net aš nežinojau, o gal tiesiog nesidomėjau). 
DW istorija prasideda nuo kelionės aplink pusę pasaulio, kur Filip Tysander sutiko intriguojantį džentelmeną iš Britų salų. Vyras turėjo įkvepiantį gebėjimą būti Džentelmenu, bet ir būti kartu atsidavusiu. Jis buvo nepriekaištingos išvaizdos ir mėgo dėvėti savo seną laikrodį ant NATO diržo. Ir tas džentelmenas buvo ne kas kitas, kaip Daniel Wellington. Stipri draugystė atsirado tarp šių dviejų vyrų, o DW ženklo steigėjas buvo įkvėptas ne tik šio džentelmeno daugelio puikiu gyvenimo istorijų, bet ir jo nesenstančio stiliaus pojūčiu. Filip Tysander buvo taip įkvėptas šia pažintimi, kad nusprendė savo laikrodžių liniją pavadinti jo vardu.

DW laikrodžių dizainas yra išskirtinis, visi laikrodžių modeliai tinka tiek vyrams, tiek moterims, apyrankes galima labai lengvai keisti net namų sąlygomis. Prie kiekvieno laikrodžio dėžutėje yra didelė adatą apyrankėm keisti.
Ar žinojote, kad kiekvienas DW turi savo pavadinimus?

Grįžtant prie Daniel Wellington Black Clasic kolekcijos noriu pasakyti, kad ciferblatas visų šios linijos modelių juodas, na o apyrankės ir laikrodžių dydžiai kiekvienam skoniui. Aš išsirinkau didžiausią 40 mm modelį su odine tamsiai rudos spalvos apyranke ir sidabrinės spalvos detalėmis. Na ir paskutinė naujiena, DW apyrankės, klasikinės su DW užrašu: Silver, Gold ir Rose Gold spalvos.





Mano pažintis su DW prasidėjo labai seniai, nuo labai mažo Oxford su NATO apyranke modelio, man patiko kad laikrodis labai mažas, dailus ir su Swarovski kristalais. Negaliu pasakyti, kad aš jį nešiojau labai jau dažnai, jis man buvo per mažas, būtent todėl dabar pasirinkau didžiausią YORK modelį. Jis man labai patinka, patinka tai, kad jis labai gražiai atrodo ant rankos, patinka tai, kad jį labai lengva derinti, patinka tai, kad jis klasikinis prie klasikinių drabužių, Rock and Roll style prie odinių, ir ryškus aksesuaras prie baltų ir nude spalvų.




Šnekant apie apyrankę, ją nešioti patogu, ji papildo laikrodį. Kiek žmonių matė apyrankę, visi gyrė, net pati nesitikėjau.


Ką aš noriu pasakyti pabaigai, tik tiek, kad www.danielwellington.com intenteinėje parduotuvėje su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG taikoma 15% nuolaida bet kokiam laikrodžiui iki Sausio 15 dienos, na o naujas laikrodis tai unikali dovana Naujųjų metų ir Kalėdų proga (siūlomas nemokamas dovanų pakavimas), o laikrodis per kelias dienas atkeliauja į jūsų namus su kurjeriu. Vienu žodžiu, kiek bebūtų klasikinių laikrodžių, DW stovi pirmoje vietoje ir čia jau nieko nepadarysi.














SHARE:

1 komentaras

  1. O man norėtusi tokio laikrodžio auksinės apyrankės (na spalvos tiesiog tokios). Turėtų gražiai atrodyti, o ir prie mano stiliaus labiau tiktų tokio tipo laikrodis.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig