2016 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Flower Embroidery Bomber Jacket


Kaip tik vakar pasakojau apie www.zaful.com parduotuvę, o šiandien jūsų dėmesiui drabužių derinukas, šilkinis bomberis ir veliūrinė bordo spalvos suknelė būtent iš ten. Nuotraukos jau gana senos, iš Talino, tačiau nusprendžiau prieš Kalėdas jas paskelbti, gal tai bus nauju įkvėpimu drabužių paieškai.

Šilkiniai bomberiai buvo šių metų pagrindinė tendencija, juos jau spėjo nusipirkti visi, nes tie žmonės, kurie su mada neturi nieko bendro. Aš irgi dar metų pradžioje įvertinau patogumą, galimybę derinti su įvairiais drabužiais: tiek su džinsai, tiek su proginėm suknelėm. Vienu žodžiu, tai ne tik madingas, tačiau ir labai patogus drabužis.
Prieš užsakant kiek dvejojau, nes žalios spalvos drabužių nėra mano drabužinėje, tačiau išsiuvinėtos detalės labai didelis pliusas, nes tokio tipo bomberis tinka tiek prie juodos, tiek prie raudonos, tiek prie baltos spalvos drabužių. Aš jį derinau su veliūrinė suknelė, na o pagrindiniu smuiku grojo Gucci akiniai.
Šnekant apie suknelę, ji siūloma vieno dydžio, tačiau skirtingų atspalvių. Man suknelė tiko, tačiau mano - M, todėl prieš užsakant skaitome išmatavimus, jie atitinka.






Nuotraukos: Absentta

Suknelė - ZAFUL
Bomberis - ZAFUL
Rankinė - New Yorker
Akiniai - Gucci
Avalynė - No name (pirkau Estijoje)
Pedkelnės - Lindex









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig