2016 m. gruodžio 9 d., penktadienis

Lancome Advento Kalendorius



Vakar į mano namus pasibeldė kurjeris, kuris atvežė labai lauktą Lancome advento Kalendorių. Dabar laikas iki Kalėdų tikrai praeis greičiau ir linksmiau. Prisipažinsiu, tai vienintelis Advento kalendorius kurį išpakavau jau visą. Ne, viskuo tikrai nerodysiu, sudėjau visas kosmetikos priemones atgal į dėžutes...



Galiu pasakyti tik tiek, kad pati Lancome kalendoriaus mintis yra nereali, nes tai labai didelė rožinės spalvos kartoninė dėžutė, viduje dvidešimt aštuonios skirtingo didžio auksinės dėžutės, kurios atrodo tiesiog wow. Noriu pasakyti, kad Lancome kalendorius pats patogiausias, nes nereikia nieko krapštyti, plėšyti ir bandyti ištraukti šešėlius, nagų laką ir t.t. Iš karto matosi, kad tai liukso kokybės kalendorius, kur apgalvota kiekviena smulkmena.





Na ir pagrindinis klausimas, kas gi kalendoriaus viduje?
Mini kosmetikos, kvepalų ir veido priežiūros priemonės. Pamenate, kaip man buvo sunku keliauti be mėgstamų Lancome veido kremų, nes jų svoris toks didelis, kad reikėjo galvoti, kremas ar dar viena pora batų? Sorry, Lancome, aukštakulniai nugalėjo, tačiau dabar mini įpakavimus bus patogu pasiimti su savimi.
Didelis pliusas - galimybė išbandyti kaip įmanoma daugiau priemonių, aš sako kalendoriuje radau labai daug priemonių skirtų anti-age veido priežiūrai.





Tiesą sakant, labiausiai pradžiugino Lancome Visionnaire naktinis kremas, kuris jau šiandien vakare bus išbandytas, nes dieninis - pasaka...


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad kosmetikos Advento kalendoriai tai unikali galimybė išbandyti kaip įmanoma daugiau kosmetikos priemonių, taip, tegul tai mėginukai, bet nuo mėginuko ir prasideda susidomėjimas ir meilė produktui. Geriau bandyti mėginukus, negu pirkti pilnus įpakavimus ir likti nepatenkintu rezultatu. Na o tas kitos dienos laukimas, kai žinai, kad kiekvieną rytą tavęs laukia net keli kosmetikos kalendoriai... Vienu žodžiu, ačiū labai už dovaną, esu neapsakomai laiminga.














SHARE:

2 komentarai

  1. Atsakymai
    1. Man irgi labai patiko, jau beveik visi kremai isbandyti ;-) Labai gaila, kad nemaciau tokio Lietuvoje pirkti...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig