2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Apie papildomas plaukų priežiūros priemones...


Aš pastebėjau tokių bendrų įrašų naudingumą ir populiarumą, todėl tęsiant plaukų priežiūros temą, noriu aptarti nenuplaunamų kremų ir kondicionerių grupę. Tikriausiai pradžioje reikia kelis žodžius pasakyti apie pačias priemones. Šį kartą jūsų dėmesiui nenuplaunamos priemonės, kurios skirtos drėkinti, atstatyti, tiesinti ir vispusiškai prižiūrėti plaukus po plovimo. Koks mano plaukų tipas? Juk tai yra svarbiausiai, nes tai kas tinka man, nebūtinai turi tikti ir patikti jūsų plaukams. Mano plaukai vidutiniškai pažeisti, šaknys nedažytos, galiukai balinti, todėl reikalauja papildomo dėmesio, nes aš bandau juos atgaivinti ir puoselėti.

Koks pagrindinis tokių priemonių naudojimo tikslas? Jeigu plaukai riebūs arba normalūs - nenaudoti kondicioneriaus, o naudoti tiesiog purškiamą priemonę, taip sumažinti priežiūros laiką, plius palengvinti sušukavimą. Jeigu plaukai sausi ir pažeisti - daugiau dėmesio skirti priežiūros procesui, plius atgaivinti ir atstatyti plaukus.

Ant mano stalo be galo daug priemonių, tačiau aš noriu pradėti pasakojimą nuo geriausių, kurie man patinka labiausiai:


Pirmoje vietoje net 3 priemonės: 

Nashi Argan labai koncentruotas ir tinkantis sausiems ir pažeistiems plaukams purškiamas kondicionerius. Aš jį naudoju kartu su šampūnu ir balzamu. Rezultatas jaučiasi jau po pirmo naudojimo, plaukai neapsunkinti (reikia priemonę naudoti labai dozuotai, gamintojas siūlo kelis kartus paspausti purkštuką ant vidutinio ilgio plaukų). Priemonė palengvina sušukavimą ir maitina plaukų galiukus, noriu pridurti, kad purškiamo kondicioneriaus kvapas gana stiprus.



Taip pat pirmoje vietoje Davines Oil plaukų pienelis. Tai jau antrasis buteliukas mano kosmetinėje. Labai sėkmingai naudojau su Oil plaukų šampūnu ir Love plaukų kauke. Priemonė ne tik puoselėja, bet ir kiek patiesina plaukus, todėl jų sušukavimui reikia skirti mažiau dėmesio. Minusas irgi yra, einant į pabaiga užsikimšo purkštuvas, todėl teko tiesiog atidaryti buteliuką ir kratyti priemonę ant rankos. Sutikite, nelabai patogu, tačiau nežiūrint į tai, turiu antrą buteliuką, kuri irgi sunaudosiu iki paskutinio lašo.

CHI keratin priemonė skirta plaukų tiesinimui. Tai visai kito pobūdžio ir poveikio priemonę, kuri skirta ilgalaikiam plaukų tiesinimui. Viskas labai paprasta, reikia išplauti plaukus su giliai valančiu šampūnu (jeigu reikia pakartoti procedūrą), užtepti Chi priemonę, išdžiovinti ir ištiesinti. Rezultatas išsilaiko kelis plovimus, na o plaukai po naudojimo tiesiog šilkiniai. Tačiau šitoje vietoje nereikia laukti papildomos priežiūros ir stebuklingo drėkinimo ir maitinimo efekto. Vis gi Chi Keratin aliejukas galiukas būtinas.



Kitos mano turimos priemonės nėra blogos, tačiau viskas tikti ir patikti negali, juk tai labai logiška.

Noriu kelis žodžius pasakyti apie Redken BBB Blond Idol purškiamą priemonę, kuri labai lengvos konsistencijos, puikiai puoselėja, bet neriebina plaukų. Su ja padauginti tikrai neišeis. Ji tinka balintų plaukų priežiūrai, plaukai po naudojimo labai minkšti ir gražiai blizga.

Jos priešingybė REF Leave in Treatment kremas, kuris tinka tik labai sausiems ir pažeistiems plaukams. Priemonė turi unikalų ir nerealų kvapą, taip pat ryškiai geltoną atspalvį ir aliejinę konsistenciją. Kaip jau supratote, svarbiausiai nepadauginti. Aš naudoju vieną paspaudimą ant plaukų galiukų prieš džiovinant, priemonė suformuoja nerealias garbanas (mano plaukai linkę garbanotis). Būtent šį kremą labai rekomenduoju visoms garbanėms, kurios nori gražių garbanų, o taip pat papildomos priežiūros plaukų galiukams.

Matrix purškiamas kremas turi saldų kramtomos gumos kvapą, neriebina plaukų, na o jo tekstūra - tirštas kremas. Pasakysiu dar daugiau, priemonė neriebina plaukų ir gerai maitina galiukus. Tai vos ne vienintelė Matrix priemonė, kuri man tiko ir patiko. Kodėl jos nėra tarp favoritų? Net pati nesuprantu. Atrodo tobula priemonę, o neprilipo.

Oriflame CC vos ne populiariausias Oriflame plaukų priežiūros produktas. Man, tiesą sakant, labai patiko Oriflame plaukų aliejai (o jų išbandžiau tikrai nemažai, todėl galiu teigti, kad jie tikrai verti dėmesio), na o kremas skirtas vispusiškai prižiūrėti ir rūpintis plaukais. Gera priemonę, tačiau wow rezultato nėra.

Na ir pabaigai Matrix Biolage repair Inside kremas, kuris man visiškai nepatiko, nes po naudojimo plaukai buvo lyg vaškuoti, daugiau aš jo nenaudojau, nes gyvenimas per trumpas naudoti netinkančias priemones. Tačiau tikiu, kad atsiras labai daug merginų, kurioms šį priemonė pasitvirtino.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad nėra nei vienos priemonės, kuri galėtų atstatyti pažeistų plaukų būklę. Tokio tipo priemonės skirtos tik vizualiai pagerint ir pagražinti plaukus, todėl plaukų kaukės, kaukės ir dar kartą kaukės... apie geriausias pašnekėsime jau greitai...


PS. Priminsiu, kad visos priemonės labai smulkiai aprašytos mano bloge, todėl jeigu kažkas sudomino, būtinai perskaitykite pilną aprašymą.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig