2017 m. sausio 28 d., šeštadienis

Lancome TEINT IDOLE ULTRA CUSHION FOUNDATION


Gero šeštadienio ryto, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui Lancome TEINT IDOLE ULTRA CUSHION FOUNDATION pudra, kaip aš sakau antrasis cushion pudros variantas. Niekam nėra paslaptis, kad liukso brandai tik dabar atkreipė dėmesį į rinkos tendencijas ir žmonių norus, tačiau Lancome padarė tai vos ne pirma. Cushion tipo pudra buvo išleista prieš metus, tačiau maskavo ne itin gerai. Mano turimas variantas buvo gana tamsaus atspalvio, tačiau idealiai tiko vasarai, kai jokio maskavimo nereikia, tik kiek sulyginti veido toną ir suteikti vos matomą 'glow' efektą. Naujos pudros aprašyme parašymą - kad pudra turi labai gerą maskavimo efektą, na o įpakavimas tapo auksiniu. Išbandome ir įvertiname.





Stipriai maskuojantis makiažo pagrindas kempinėlėje
Visų tipų odai.
Naujasis LANCÔME makiažo pagrindas kempinėlėje su patentuota Cushion Polar™ technologija.
Lancôme pristato naujos kartos Teint Idole Ultra Cushion makiažo pagrindą kempinėlėje. Tai pirmasis stipriai maskuojantis makiažo pagrindas kempinėlėje.*
Teint Idole Ultra Cushion pagalvėlėje yra tūkstančiai mažų, deguonies tiekimą užtikrinančių oro ertmių. Jos leidžia kempinėlei maksimaliai sugerti kreminę priemonę. Naujoji Cushion Polar™ technologija išlaiko kempinėlėje tirštesnę formulę, taip suteikdama tobulą maskavimą naudojant priemonę.
Kempinėlė yra padengta specialiu inovatyviu tinkeliu, kuris aktyvuoja formulę sulig pirmuoju paspaudimu bei išskiria formulės būtent tiek, kiek reikia pirmiems makiažo pagrindo potėpiams. Tokiu būdu yra sulaikomas priemonės perteklius neleisdamas apsunkinti odos.
Teint Idole Ultra Cushion  makiažo pagrindas lengvai ir tolygiai pasiskirsto ant odos, suteikdamas jai skaistumo bei sveiko švytėjimo.
Privalumai:
-          Ilgai išlieka
-          Stipriai maskuoja
-          Suteikia odai komforto pojūtį
-          Patogi naudoti visos dienos metu
Talpa: 13g
Kaina: 49,95 EUR
Kur pirkti: Douglas, Kristiana
Įpakavimas:









Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš niekada neturėjau savo kosmetinėje ir net nebandžiau Lancome kreminių pudrų (na pirmasis Cushion nesiskaito, ten ne pudra, ten kremas su atspalviu), todėl išbandyti buvo tikrai labai įdomu. Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Teint Idol pudrų seriją, tačiau girdėjau ir tai, kad pudrų atspalviai labai tamsūs. Bet pradedame nuo pačios pradžios, sidabrinėje dėžutėje slepiasi supakuotas konteineris su pudra ir gražuss pudros dėklas (spalva auksinė, rožė -juoda). Už įpakavimą duodu dešimt balų ir dešimties, nežiūrint į tai, kad pirštų antspaudai visgi lieka. Mano spalva 15 Ivore, ji nėra šviesi ir atitinka kokius 30-40 kitų brandų pudrų atspalvius. Atidarome Cushion ir matome kiek kitokį vaizdą, jau nėra įprastos kempinės pripildytos kremine pudra, kaip supratau, tai nauja Cushion Polar technologija, kuri išlaiko kempinėje tirštesnės konsistencijos pudra (taip suteikiamas didesnio maskavimo efektas). Maskavimo efektas man be galo svarbu, man labai svarbu ir veido spalvos išlyginimas, ir probleminių vietų ir raudonių maskavimas, ir tai, kad pudra neparyškintų poras, plius neriebintų veido ir atrodytų natūraliai. Vat kokie mano norai, ne daug, nei mažai.
Pirmas pudros testavimas praėjo ne taip, kaip norėčiau, per stipriai prispaudžiau kempinę prie pudros. logiška, kad ant kempinės liko per daug pudros. Visi žinome, kas per daug, tas nesveika, veidas atrodė lyg blynas, tačiau suvokiau vieną, kempinė sper gerai padengia pudra, na o dar svarbiau - maskavimo efektas tikrai yra. Sekančią dieną naudojau pudrą taip, kaip pataria gamintojas, tepiau nuo veido vidurio iki ausų, geriau mažiau, negu daugiau. Jeigu reikia didesnio maskavimo, galima pereiti su pudra dar kartą.
Ką noriu pasakyti:
 Lancome TEINT IDOLE ULTRA CUSHION FOUNDATION turi įprastą Lancome pudroms kvapą (aš gavau ir kreminę TEINT IDOLE pudrą, todėl galiu drąsiai teigti, kvapas vienodas),
konsistencija nėra super tiršta,
-dengiasi puikiai;
-kempinė labai geros kokybės (leidžia padengti pudra labai plonu sluoksniu, ten kur reikia, pudrą galima pakartoti);
- suteikia pusiau matinį rezultatą (užtepus pudrą veidas blizga, reikia kelių minučių, kad pudra susigertų, tada vaizdas ant veido labai gražus). Kaip aš sakau, 'sveikos' odos efektas;
-atrodo nelabai natūraliai, tačiau tikrai ne kaukė;
-nekemša porų ir nesukelia alergijos;
-spalvos gana tamsios, dienos bėgyje dar kiek patamsėja, todėl prieš perkant būtina spalvą išbandyti ant veido;
-patogus įpakavimas su veidrodžiu ir kempine;
-galima pirkti tiesiog pudros papildymą be įpakavimo, kas tikrai sutaupo pinigus.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, man pačiai pudros spalva kiek per tamsi, bet vyras jau žiūri kelionių pasiūlymus, todėl yra tikimybė, kad saulė ir vasarą jau ne už kalnų. Man naujiena labai patiko, tačiau tokio tipo pudros tinka tik normaliai-sausai odai, riebiai odai reikėtų ieškoti kitų variantų. Būtinai išbandysiu šviesiausią atspalvį parduotuvėje, kiek žiūrėjau atsiliepimų inetrenete, jis man turėtų tikti labiau.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig