2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Drogas grožio mokykla "Labas, pavasari" su L'oreal


Labas rytas, mano brangieji, vakar vakare skubėjau į Drogas Grožio mokyklos vakarą su L'oreal. Man buvo be galo įdomu susipažinti su naujienomis, sužinoti paskutines madingiausias makiažo tendencijas, plius gerai praleisti laiką. Pamenu pirmą Drogas grožio mokyklą, kuri buvo irgi su L'oreal lygiai prieš metus (kur man atiteko garbė sudalyvauti). Skubu pasakyti, nieko nepasikeitė, viskas taip pat gerai, tobulai ir be galo įdomiai.




Aš puikiai suvokiu, kad tokios mokyklos skirtos paprastam pirkėjui ir skirtos supažindinti su naujienomis, parodyti makiažo tendencijas, pristatyti makiažą ir atsakyti į klausimus. Manau tai ir turi būti, pardavėjas privalo pažinti savo pirkėją, stebėti rinką ir žinoti, bei pildyti pageidavimus. Kaip aš jau sakiau, ir pirmą kartą (prieš metus), ir dabar, aš pasirinkau būtent L'oreal. Nes šitas brandas man patinka labiausiai (šnekant apie mass market rinką), jis kelia pasitikėjimą, jo produktai labai geros kokybės, na o svarbiausiai - čia galima rasti visas naujienas ir paskutines tendencijas.


Labai ilgai apie L'oreal istoriją nešnekėsiu, tačiau ar žinojai, kad viskas prasidėjo nuo plaukų dažų? Taip, taip, nuo ilgalaikių plaukų dažų, kurių formulė tik patobulinta ir egzistuoja iki šių metų? 1909 metais chemikas Eugene Schuelleris įsteigė įmonė "L'aureale". Jis gamino plaukų dažus namuose, pavirtęs savo butą parduotuvę, na o 1939 metais kompanija jau turėjo "L'oreal" vardą.


Šūkis "Nes tu to verta" buvo pristatytas 1971 metais. Šūkis apima pasitikėjimą savimi, pripažinimą ir stiprybę. Prieš daugiau nei 45 metus tai buvo tikra feministinė revoliucija. "Aš žinau, kad esu to verta, nors tu ir nemanai, kad aš esu to verta, nusprendžiau kovoti už savo teisę ir pasitikiu savimi".

Noriu pasakyti, kad L'oreal tai kone didžiausias kosmetiką gaminantis brandas pasaulyje. Kompanija mano, kad kur neatvažiuotum ir kur nenukeliautum, tavo mėgstamos kosmetikos priemonės keliauja su tavimi, nes L'oreal galima rasti beveik visuose pasaulio šalyse. Logiška, kad kiekvienai rinkai yra skirtingi reikalavimai, logiška, kad kai kurie produktai skiriasi kaip diena ir naktis, tačiau labai logiška, kad Azijos ir JAV rinkos poreikiai, mada ir odos tipas irgi skirtingi.



Šnekant apie šio pavasario tendencijas, o būtent tam ir susirinkome, noriu aptarti kelias:

Tiesi antakių linija



Ar pastebėjote, kad ryškūs ir Instagraminiai antakiai jau nebe madingi? Būtent todėl bandome atauginti ir sukurti pavasariui būtent tokį įvaizdį.

Viena spalva


Šita tendencija viena iš mano mėgstamiausių, nes vienos spalvos lūpų dažai ir akių šešėliai man be galo patinka, žiūrisi labai harmoningai ir tobulai gražiai. Na o kur gi ne, nes visi bordo atspalviai mano favoritai.

Bordo


Matinės bordo spalvos lūpos neišeina iš mados ir šį sezoną, todėl jeigu jūsų kosmetinėje nėra tokios spalvos, pats laikas apgalvoti norų sąrašą. Na o jeigu manote, kad bordo spalva ne jums, tada žiūrime visus šaltos spalvos raudonus atspalvius, svarbu kad be oranžinio tono.

Skaistalų bomba


Aš jau per renginius esu mačiusi kelis tokius drastiškus makiažo variantus, tačiau ar tai priimtina kiekvienos iš mūsų dienos makiaže? manau tikrai ne. Bet kalba eina apie ką kitą, šnekame apie skaistalus. Ar dažnai naudojame skaistalus? Aš kartais nuo karto, nes dažniausiai darau kontūravimą, ir raustantys žandai ne mano variantas. Be jokios abejonės skaistalai pagyvina makiažą, suteikia makiažui spalvos, o veidui gaivos. Kokias spalvas pasirinkti? Švelnias persikų, rožinę, bronzinį.

Juodas akių apvadas:


Akių pravedimas ir nenuleidžia savo pozicijų, todėl pats laikas išmokti jį pravesti. Variacijos gali būti įvairios, nuo labai plonų linijų prie blakstienų augimo linijos iki drąsių makiažo variantų.

Strobingas


Saikingas švytėjimo suteikiančių priemonių naudojimas yra būtinas ir net privalomas, tačiau nuotraukose pavaizduotas makiažo variantas tinka tik foto sesijoms.

Išraiškingos lūpos


Ryškios lūpos mano tema, tai viena iš mėgstamiausių ir dažniausiai naudojimų tendencijų. Ombre style? Kodėl gi ne? Dviejų spalvų lūpų dažai? Drąsiai....


Na o dabar pereiname prie naujienų:

Labai daug naujienų aš jau esu išbandžiusi, didžiąją dalį jau spėjau aprašyti bloge, bet L'oreal moka nustebinti. Naujiena, kurią net aš nekantrauju išbandyti tai Total Cover maskuoklių paletę. Jau visi puikiai žinome, žalia spalva skirta raudoniui maskuoti, violetinė suteikia gaivumo papilkėjusiai odai, na o nude spalvos tinka paakių maskavimui.





Taip pat šnekėjome apie naujus L'oreal Lip Paint lūpų dažus. Man labai patinka Lacquer variantas, o matiniai tikrai nesužavėjo nei savo kokybe, nei matiškumi (jie labiau kreminiai, nei matiniai, plius spalvos pigmentai gana silpnoki)


Na ir tai, ką rekomenduoju kiekvienam L'oreal Ultra Precision akių pravedimą. Tobulas, tiesiog tobulas. Net aš galiu lygiai ir gražiai pravesti liniją naudojant būtent jį.


Taip pat modeliui buvo atliktas dieninis makiažas, kuris buvo labai greitai transformuotas į vakarinį. 







Šitoje vietoje pasakysiu tik savo nuomonę, nes makiažo transformavimas labai svarbus dalykas. Kartais nutinka taip, kad po vieno susitikimo laukia kitas, arba netikėtai reikia važiuoti į svečius po sunkios darbo dienos ir t.t. Ką reikia daryti tokiu atveju: bent jau turėti savo rankinėje kosmetinę su keliomis reikalingomis makiažo priemonėmis (kreminė pudra, biri pudra, lūpų dažai, akių pravedimas). Pagrindinė mintis, kreminė pudra turi būti skirta jūsų veido tipui, būtent tada iki vakaro pabaigos ji liks savo vietoje, nepabėgs ir atrodys gerai.Tik tada įmanoma dieninį makiažą transormuoti į vakarinį. Kartais, geriau nuvalyti kreminę pudrą (palikti akių makiažą ir lūpas) ir padengti kreminės pudros sluoksnį iš naujo. Kartais užtenka tik tai atnaujinti akių apvadą, pereiti su pudrą, suteikti veidui švytėjimo efektą ir patamsinti lūpas, pasirinkus kiek drąsesnį lūpų dažų atspalvį.


Ačiū labai už gerai praleistą laiką ir pavasario nuotaikas..... Mano aprašytos naujienos jau laukia jūsų parduotuvėje, o pabaigai noriu pasakyti, kad nebūtina bandyti visas madingas tendencijas, būtina atrinkti tik tai, kas tinka būtent Jums.
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig