2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

Artdeco CRYSTAL GARDEN PERFECT MAT LIPSTICK (127 - hibiscus blossom)


Vakariniams skaitymui pasakojimas apie raudonos spalvos matinius lūpų dažus iš Artdeco Grystal garden kolekcijos. Raudoni matiniai lūpų dažai mano meilė, naudoju juos dažniausiai, todėl kiek jų bebūtų mano kosmetinėje, norisi dar ir dar, plius man atrodo, kad visų atspalviai skirtingi.



Crystal Garden Perfect Mat Lipstick 
Matiniai lūpų dažai
Intensyvaus pigmento ir matinio efekto lūpų dažai. Lengvai ir tolygiai dengiasi bei ypatingai ilgai išlieka nedžiovindami lūpų.
Talpa: 4g
Kaina: 11,99 EUR
Įpakavimas: 









Mano nuomonė:

Dar viena labai graži Artdeco Kalėdinė kolekcija, mano pasirinkimas buvo skaistalai ir lūpų dažai, puikiai suvokiu, kad Kalėdos ir blizgučiai praeina, o raudoni klasikiniai lūpų dažai lieka. Artdeco PERFECT MAT LIPSTICK įpakavimas sunkus, juodas, su Artdeco logotipu, atrodo gana gražiai ir kokybiškai, malonu laikyti rankose. Turiu ne vieną Artdeco lūpų dažą, nusivilti dar neteko. Šnekant apie matinį variantą noriu pasakyti, kad jis pusiau matinis, jis nesausina lūpų, maloniai tepasi, neturi kvapo, atrodo beveik matinis, jeigu nevalgyti gerai išsilaiko. Jeigu su MAC matiniais aš galiu ir gerti ir valgyti net negalvodama, su Artdeco taip nebus. Tačiau iš kitos pusės pigmentas nesusigeria į lūpas, nesausina ir iš ryto neatsikelsi su lūpų dažu, nes vakare buvo neįmanoma jo nuvalyti. 127 - hibiscus blossom atspalvis sodrus, raudonai bordinis, su šaltesnės spalvos tonu, tokios spalvos mano mėgstamiausios, nes jos vizualiai balina dantis. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, man labai patiko tiek įpakavimas, tiek atspalvis, tiek pati tekstūra, drąsiai rekomenduoju išbandyti.

PR sample







SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig