2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

Colorful Plaid Long Sleeve Dress and Skirt


Labas rytas, mano brangieji, man atrodo aš galutinai susirgau. OMG, kaip aš blogai jaučiuosi, sloga, skauda gerklė ir temperatūra. Vienu žodžiu, kartais drabužių fotografavimo pasekmės būna tokios. Būtent todėl, manau savaitgalį skirsiu poilsiui ir bandysiu pasveikti, na o Jums palieku savo naują madingą įrašą.
Kaip jau supratote, gavau savo drabužių siuntas, kurias planavau parodyti bloge prieš Kalėdas. Labai seniai žiūrėjau į tokio tipo kostiumėlius, tačiau vis neužsakydavau. Kodėl? Nes vis bijojau, kad atrodysiu kaip čiužinys su dryžiais. Realiai, jeigu be liemenės ir kitų detalių, tapčiau tikru dryžuotų čiužiniu, tačiau su kiek tamsesnės spalvos bordo liemenė viskas atrodo labai gražiai. Ar tinka toks variantas su juoda liemenė? Ne, man atrodo negražiai, juoda spalva apsunkina derinį, todėl tik detalės gali būti juodos. tiesą, kostiumėlio spalvos yra ne tik bordo, bet ir mėlyna ir tamsiai žalia.  Kas patiko? Labai patiko medžiaga, tokia minkšta ir maloni kūnui, patiko bordo spalva (man jau antrą sezoną bordo spalvos liga), patiko tai, kad ir sijoną ir megztinį galima nešioti tiek kartu, tiek atskirai, todėl tikrai pamatysite dar labai daug skirtingų drabužių derinių. Na o mano aulinukai užsakyti iš www.asos.com atrodo nerealiai, bet deja tinka tik pavasariui, nes labai slydus.






Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)

Sijonas ir megztinis - www.sammydress.com
Rankinė - New Yorker
Pirštinės - Bersha
Avalynė - Asos








SHARE:

4 komentarai

  1. Great outfit! I love the boots! <3

    Lots of love,

    Ioanna

    http://thecolourfulbouquet.com/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, o kaip kostiumelio dydis? ar atitiko? :) koks jusu dydis, jei galima suzinoti. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, gamintojas rašo, kad dydis vienas, nuo XS iki M, nu man kaip tik, nes dažniausiai ir perku M. Mano nuo 36 iki 38

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig