2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Kvapusis vanduo Agent Provocateur Fatale Intense


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji, kiek pailsėjau, todėl jaučiuosi žymiai geriau. Aišku, peršalimas vis dar jaučiasi, tačiau didelis noras kažką veikti tiesiog neleidžia mano sėdėti vietoje. Šiandien jūsų dėmesiui nuostabus Agent Provocateur Fatale Intense aromatas. Galiu pripažinti, man 
Agent Provocateur kvepalų liga, nes kito paaiškinimo aš sau nerandu. Fatale Intense kvapas labai sodrus, saldus, vanilinis.






Viliojantis, jausmingas ir paslaptingas aromatas su išskirtiniu bruožu. Tai fatališkos moters atspindys.
Itin ryškios ir viliojančios viršutinės Fatale aromato natos. Jose sumaišyti čili pipirų kvapai su paprastojo saldymedžio ir gervuogių dvelksmu. Tokia aromato pradžia atveria neapsakomą paslapties šydą, kuris įtraukia savo žėrėjimu. Prabangi ir gėlėta aromato širdis jaudina itin moteriškais, dangiškais lotuso kvapais. Jiems pritaria elegantiškos šilkmedinės michelijos natos. Saldus, truputėlį tamsus ir prabangus, rožės prisilietimas užbaigia vidurinių natų skambesį. Priklausomybę sukeliantis aromato pagrindas iš jausmingų odos, ambtos ir vanilės kompozicijai suteikia ilgai išliekančios galios ir gilumo atspalvį. Tai tarsi afrodiziakas, kuris pažadins jausmus.
- Viršutinės natos: paprastasis saldymedis, čili pipirai, gervuogės;
- Vidurinės natos: lotusas, šilkmedinė michelija, rožė;
- Pagrindinės natos: oda, ambra, vanilė.





Mano nuomonė:

Jeigu Jums po pirmos pažinties su klasikiniais Agent Provocateur kvepalais netapote jų gerbėja ir mylėtoja, nes jie per rūgštus, per daug muskuso ir gėlių, per daug iššaukiantis ir nemalonus kvapas, tada Fatale Intense būtent Jums. Tai sodrus vanilinis, rožių ir saldymedžio aromatas. Jis labai šiltas ir tinka žiemos sezonui. Tai unikalus aitros po skonis. Raudonas buteliukas su juodos spalvos purkštuvu atrodo lyg rubinas, tokį labai malonu paimti į rankas. Po pirmos pažinties parduotuvėje, aš labai labai labai norėjau nusipirkti būtent šį kvapą. Pagaliau šiuos kvepalus padovonojo mano vyras ir patikėkite, aš jį nešioju kiekvieną dieną. Sakote per daug, tikrai per daug, žinau, bet negaliu sau nieko padaryti, įsimylėjau. Papurškus ant rankos jaučiasi gervuogės, rožės (bet tokios sodrios ir tamsiai bordinės), vanilė ir muskusas, po kiek laiko kvapas skamba labai arti kūno, lieka vanilė, saldymedis ir ambra.  Na o kvapo finalas  - labai lengvas lotuso ir  vanilės natos. Labai gaila, bet čili pipirų nejaučiu, nors tu ką... Ar tai afrodizikas, kaip sako gamintojas? Sakyčiau taip, bet čia viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. Vieniems kvapas labai patinka, kitiems visiškai ne, todėl nerekomenduoju pirkti be testavimo, na o svarbiausiai, dozuotas naudojimas. Kvapą ant savo rankos jaučiu labai ilgai, apie geras penkias valandas, ant drabužių - dar kitą dieną galima pagauti labai lengvas vaniles natas.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig